Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

"Πάγωσε" η Γλυφάδα από το θάνατο 16χρονης - Οι καταθέσεις που ρίχνουν φως στα αίτια της τραγωδίας


- Σοκαρισμένη και βυθισμένη στο πένθος η κοινωνία της Γλυφάδας από το θάνατο 16χρονου κοριτσιού
- Βρέθηκε κρεμασμένη με μαντήλι στο δωμάτιό της
- Δεν προκύπτει από τις μέχρι τώρα έρευνες της αστυνομίας το ενδεχόμενο να είναι θύμα του μακάβριου παιχνιδιού chocking game που έχει γίνει "μόδα" στο ίντερνετ


Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας μετά την αποκάλυψη πως την περασμένη Δευτέρα (27.03.2017) ένα 16χρονο κορίτσι βρέθηκε κρεμασμένο, με ένα μαντήλι, στην ντουλάπα του δωματίου του.

Όλα έγιναν την περασμένη Δευτέρα (27.03.2017) στο σπίτι της οικογένειας στη Γλυφάδα. Το 16χρονο κορίτσι είχε στις 15:00 το μεσημέρι ιδιαίτερο μάθημα αλλά όταν πήγε η καθηγήτρια στο σπίτι, κανείς δεν της άνοιξε.

Η γυναίκα ειδοποίησε τη μητέρα του παιδιού, η οποία πήγε στο σπίτι και τότε βρήκαν το 16χρονο κορίτσι νεκρό. Δεν είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας και αυτό περιπλέκει την υπόθεση, την έρευνα για την οποία έχει αναλάβει το τοπικό τμήμα.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως δεν αποκλείεται το 16χρονο παιδί να ήταν (ακόμη ένα) θύμα του μακάβριου διαδικτυακού παιχνιδιού choking game, που έχει γίνει "μόδα" ανά τον κόσμο και στο οποίο ο "παίκτης" δένεται στο λαιμό μέχρι να ζαλιστεί. Πολλά παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο.

Ωστόσο, από τις μέχρι στιγμής έρευνες της αστυνομίας, δεν υπάρχει καμία ένδειξη που θα οδηγεί στο συμπέρασμα πως μπορεί το κορίτσι να έχασε κατ’ αυτόν τον τρόπο τη ζωή του. Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης (18.03.2017) τέσσερις συμμαθήτριές και κολλητές της φίλες κλήθηκαν για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα. Και σύμφωνα με πληροφορίες, είπαν στους αστυνομικούς πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση η 16χρονη να είχε σχέση με το παιχνίδι!

Για την ώρα, πάντως, η αστυνομία δεν αποκλείει κατηγορηματικά κανένα ενδεχόμενο. Οι αστυνομικοί ερευνούν εξονυχιστικά το κινητό του κοριτσιού και εντός της ημέρας πρόκειται να πάρουν από το σπίτι του και το λάπτοπ.

Αρχικά, υπήρξε η πληροφορία πως ο υπολογιστής είχε κατασχεθεί αλλά αυτό θα γίνει σήμερα, αφού ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού είχε πει πως τον υπολογιστή χρησιμοποιούσε όλη η οικογένεια.

Οι φίλοι του κοριτσιού αλλά και γονείς που γνώριζαν τη 16χρονη γιατί έκανε παρέα με τα παιδιά τους, μιλούν για ένα κορίτσι χαρούμενο, χωρίς προβλήματα στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom