Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Σοκ στα Νότια Προάστια: Θύμα διαδικτυακού παιχνιδιού 16χρονη μαθήτρια που βρέθηκε κρεμασμένη;


Το κορίτσι βρέθηκε απαγχονισμένο με μαντίλι στο δωμάτιό του - Ερευνάται αν πρόκειται για αυτοκτονία ή αν έπαιξε μέχρι θανάτου «παιχνίδι» από το ίντερνετ - Τον υπολογιστή της άτυχης 16χρονης κατέσχεσε η αστυνομία

Σοκ έχει προκαλέσει στα Νότια προάστια ο θάνατος 16χρονης κοπέλας η οποία βρέθηκε κρεμασμένη με μαντίλι στην ντουλάπα του δωματίου της, το μεσημέρι της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, το κορίτσι ενδεχομένως να έχει πέσει θύμα διαδικτυακού «παιχνιδιού», κατά το οποίο ο παίκτης δένεται στο λαιμό με σχοινί, μέχρι να ζαλιστεί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η μαθήτρια είχε ιδιαίτερο μάθημα στο σπίτι της στις 15:00 το μεσημέρι. Η καθηγήτριά της πήγε στο σπίτι όπως συνήθιζε κάθε εβδομάδα όμως η νεαρή κοπέλα δεν της άνοιξε ποτέ την πόρτα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ίδια ειδοποίησε την μητέρα της και τότε βρήκαν την 16χρονη κρεμασμένη μέσα στο δωμάτιό της.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία προκειμένου να ερευνηθεί η υπόθεση.

Το στοιχείο όμως που προκαλεί σοκ είναι ότι άτομα από το ευρύτερο περιβάλλον της μαθήτριας αναφέρουν πως υπάρχει ένα διαδικτυακό παιχνίδι που έχει γίνει "μόδα" τελευταία, κατά το οποίο ο παίκτης δένεται στο λαιμό με ένα σκοινί, μέχρι να ζαλιστεί.

Γι αυτό το λόγο οι αστυνομικές Αρχές κατέσχεσαν τον προσωπικό της υπολογιστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν το τραγικό συμβάν είναι απόρροια αυτής της διαδικτυακής "τρέλας" ή αν πρόκειται για αυτοκτονία.

Αξίζει να σημειωθεί πως φίλοι της 16χρονης μιλούν για ένα χαρούμενο κορίτσι χωρίς προβλήματα στο ευρύτερο οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον. Μάλιστα οι ίδιοι λένε πως πριν κάποιες ημέρες είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό και από αυτό της το ταξίδι είχε επιστρέψει με πολύ καλή διάθεση.

Ακόμα ένα στοιχείο που προκαλεί εντύπωση είναι πως την περασμένη εβδομάδα είχε ζητηθεί από τους μαθητές της τάξης να κάνουν μια εργασία με θέμα: μία τρομακτική ιστορία που έχουν ζήσει.

Όπως φαίνεται η 16χρονη παρέδωσε κανονικά την εργασία της όμως σήμερα βρέθηκε κάτω από το θρανίο της μία δεύτερη εργασία με το ίδιο θέμα την οποία δεν παρέδωσε ποτέ.

Όπως λέγεται η μαθήτρια φέρεται να περιέγραφε στην έκθεσή της μία σκιά που την ακολουθούσε η οποία όπως έγραφε ήταν ο ίδιος της ο εαυτός. Η ίδια μάλιστα σε κάποιο σημείο της έκθεσης φέρεται να τόνιζε πως δεν πρέπει να φοβόμαστε τον ίδιο μας τον εαυτό.
http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom