Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Τριαντάφυλλος Μηταφίδης: "Πήρα κι εγώ 13η σύνταξη"!


Μετά τον σάλο που ξέσπασε από την είδηση ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, έλαβε το επίδομα των χαμηλοσυνταξιούχων και την σημερινή αποκάλυψη της
Ελευθερίας ότι κι άλλοι τρεις ΣΥΡΙΖΑοι πήραν τη 13η σύνταξη,ένας ακόμη βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, παραδέχεται πως είναι ένας απ' αυτούς.

"Όλοι οι συνταξιούχοι, ανεξαρτήτως εισοδηματικών κριτηρίων και αυτό είναι το λάθος, πήραν το έκτακτο αυτό επίδομα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, μιλώντας στο Κόκκινο.

Ερωτηθείς σχετικά με το πότε το κατάλαβε, απάντησε: "Όταν ανέκυψε το θέμα με τον κ. Μπαλαούρα διότι η βεβαίωση αποδοχών που παίρνουμε κάθε φορά από τη Βουλή δεν περιλαμβάνει το τμήμα της σύνταξής μας το οποίο κακώς κατά τη γνώμη μας έστω και αν είναι στα 4 κατοστάρικα, εξ ακολουθείται να δίνεται και στους βουλευτές".

"Υπάρχει μια πολύ μεγάλη σπέκουλα, αντιπερισπασμός, ας μας απαντήσουν για τα λεφτά που πήγαν στα νησιά της Καραϊβικής και δεν είναι και τα μόνα", είπε ακόμη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για να σημειώσει ακόμη ότι εδώ είναι ένα ζήτημα αρχής που κατά τη γνώμη του έπρεπε αυτά τα ζητήματα να "τα είχαμε ζητήσει ήδη από την αρχή της διακυβέρνησης της χώρας".

Παράλληλα, ο κ. Μηταφίδης τόνισε πως "δεν στοχοποιήθηκε τυχαία ο Μάκης Μπαλαούρας, ο οποίος έχει περάσει τα πάνδεινα τον καιρός της Χούντας" και ακόμη συμπλήρωσε πως "επειδή το κριτήριο δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και ηθικό σε όσων τους λογαριασμούς μπήκε το βοήθημα φορτωνόμαστε και ιδιοτέλεια".

"Όσοι μας εγκαλούν για το λάθος που έγινε με την καταβολή στους λογαριασμούς μας του έκτακτου βοηθήματος που είναι λάθος της υπηρεσίας και θα επιστραφεί ας ψάξουν στις ίδιες τις γραμμές τους να βρουν πόσοι δικοί τους το πήραν χωρίς να βγάζουν μιλιά", κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom