Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Ισοπαλία 1 - 1 η Εθνική μας στο Βέλγιο (φωτο & βίντεο)

Από το 65' έπαιζε με 10 παίκτες

Στις Βρυξέλες απόψε η Εθνική Ελλάδας αντιμετώπισε την Εθνική ομάδα του Βελγίου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 8ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.


Οι Βέλγοι ήταν αήττητοι 14 αγωνιστικές στην έδρα τους και στον όμιλο είχαν 4 στα 4 και 21 γκολ στο ενεργητικό τους,ήταν δηλαδή το απόλυτο φαβορί.

Σήμερα η Εθνική μας έχασε την ευκαιρία να την κερδίσει αφού ισοφαρίστικε στο 89',όμως με το αποτέλεσμα αυτό παραμένει στην προνομιούχο δεύτερη θέση του ομίλου.

Οι Βέλγοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά μόλις 2 ευκαιρίες. Από την άλλη η Εθνική μας δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρία,όμως δεν είχε δεχθεί και ασφυκτική πίεση


Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Εθνική μας πέτυχε γκολ!Κεφαλιά - ασίστ του Ταχτσίδη στον Μήτρογλου, που μπήκε στην περιοχή των Βέλγων και με άψογο πλασέ έκανε το 0-1
Στο 65' απεβλήθη ο Ταχτσίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Εθνική μας έμεινε με 10 παίκτες,ενώ ο Σκίμπε έβγαλε τον Φορτούνη και πέρασε στον αγώνα τον Τζιόλη για να ενισχύσει αμυντικά την ομάδα.

Από το σημείο αυτό και μετά οι Βέλγοι εγκαταστάθηκαν στην περιοχή μας,αλλά η Ελληνική ομάδα κράταγε γερά με πρώτο και καλύτερο τον Καπίνο,ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές υπερέβαλαν εαυτούς για να κρατήσουν τη νίκη που θα τους έδινε την πρώτη θέση στον όμιλο.

Δυστυχώς στο 89' οι Βέλγοι ισοφάρισαν:Ο Μέρτενς έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Λουκάκου στη μικρή περιοχή κατέβασε την μπάλα με το στήθος και με γυριστό σουτ νίκησε τον Καπίνο, που δεν μπόρεσε να διώξει και 1-1.

Στο 90+1' μία τεράστια επέμβαση από Καπίνο, σε κεφαλιά του Λουκάκου,κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας!

Στη λήξη του αγώνα απεβλήθη και ο Τζαβέλας!


Εντυπωσιακή η παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας!
Βέλγιο: Κουρτουά, Αλντερβέιρελντ, Σιμάν(84' Μιραλάς), Βερτόνγχεν, Τσαντλί, Βίτσελ, Φελαϊνί(66' Ντεμπελε), Καράσκο, Ναϊνγκολάν, Μέρτενς, Λουκάκου.

Ελλάδα: Καπίνο,Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος,Σάμαρης, Ταχτσίδης,Σταφυλίδης, Φορτούνης(67' Τζιόλης), Μάνταλος(84' Ζέκα),Μήτρογλου(91' Βέλλιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom