Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Γιατί συνελήφθη ξανά χθες ο Δημήτρης Κολλάτος; (βίντεο)


Για παράνομη αφισοκόλληση προσήχθη στη ΓΑΔΑ ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος και με την αυτόφωρη διαδικασία συνελήφθη.

Στην Γενική Ασφάλεια Αθηνών κρατείται από χθες για μία ακόμα
φορά ο σκηνοθέτης- συγγραφέας Δημήτρης Κολλάτος,διότι δεν συνεμορφώθει προς τας υποδείξεις και κόλλησε στους δρόμους της γειτονιάς του αφίσες της ταινίας του.

Ο ίδιος είχε δημόσια τοποθετηθεί αναφορικά με την απόφασή του να δημιουργήσει στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του κινηματογραφική αίθουσα, στην οποία προβάλλεται- τους τρεις τελευταίους μήνες- η ταινία του «Αλέξανδρος και Αϊσέ».

Απο το μπαλκόνι του σπιτιού του, στο Κολωνάκι έχει αναρτήσει αφίσα με τις εικόνες Ερντογάν και Χίτλερ ως «Αδελφές ψυχές» και την αφίσα της ταινίας του «Αλέξανδρος και Αϊσέ». Κατ εφαρμογή της νομοθεσίας οι Αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του και στη συνέχεια στη σύλληψη του Δημήτρη Κολλάτου.

Ο αιρετικός σκηνοθετης, είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν (28/05 2013) με την κατηγορία της παραποίησης και εξύβρισης εθνικού συμβόλου. Αφορμή σημαία η οποία απεικόνιζε τη γερμανική μπότα, να «πατάει» την Ελλάδα και να την «πνίγει» στο αίμα, με ευδιάκριτα το σταυρό του Γερμανικού Στρατού και την Ακρόπολη, στη ταράτσα της διώροφης κατοικίας του, ακριβώς απέναντι από τη γερμανική πρεσβεία.
https://www.nantiareport.gr/

update: Αφέθηκε ελεύθερος ο Δημήτρης Κολλάτος

Ο Δημήτρης Κολλάτος αφέθηκε ελεύθερος,αφού οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και αποσύρθηκαν οι αφίσες του.Οπως είπε ο ίδιος πριν από λίγο στο "Ε¨ "αν παρέμενα τρεις μέρες στη ΓΑΔΑ θα πέθαινα..."!

Πιστεύει,όπως είπε, ότι η Γερμανική πρεσβεία και συγκεκριμένα ο ίδιος ο γερμανός πρέσβης ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. για την αφισοκόληση κι έτσι ξεκίνησε η νέα του περιπέτεια..

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του "Ε",όπου μίλησε ο Δημήτρης Κολλάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom