Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Η ΕΡΤ (Δ. Τσακνής) κόβει τις ζωντανές μεταδόσεις ομιλιών της Χρυσής Αυγής και θα λογοκρίνει τις μαγνητοσκοπημένες - Τι απαντάει το κόμμα του Μιχαλολιάκου


Τέλος από σήμερα  η ζωντανή μετάδοση ομιλιών στελεχών της Χρυσής Αυγής από τη δημόσια τηλεόραση και λογοκρισία στις μαγνητοσκοπημένες με προσωπική απόφαση του "συνταγματάρχη" Διονύση Τσακνή.

Με ανακοίνωση του ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής γνωστοποιεί ότι πλέον δεν θα μεταδίδονται ζωντανά από την ΕΡΤ οι ομιλίες των στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα  το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το σημερινό άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών σχετικά με την μετάδοση ομιλίας της Χρυσής Αυγής από τη δημόσια τηλεόραση, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής τόνισε τα εξής:

«Η ΕΡΤ προσφάτως είχε αποστείλει ερώτημα στο ΕΣΡ σχετικά με το αν υποχρεούται ή όχι να μεταδίδει ομιλίες και εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Το ΕΣΡ αποφάσισε – όπως είναι γνωστό σε όλους, συμπεριλαμβανομένου και του συντάκτη του εν λόγω άρθρου – ότι βάσει του άρθρου 15 του Συντάγματος, η ΕΡΤ υποχρεούται να τηρεί αφ’ ενός την αρχή της αναλογικής ισότητας, αφ’ ετέρου δε, να μη μεταδίδει εκδηλώσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας, νομικές έννοιες όμως , που όπως αναφέρει το κείμενο της απόφασης, “δεν έχουν τύχει ακόμα νομολογιακής επεξεργασίας και εξειδίκευσης”.

Ως εκ τούτου, η Διοίκηση της ΕΡΤ αποφασίζει:

1. Οι ομιλίες στελεχών της Χρυσής Αυγής δεν θα μεταδίδονται ζωντανά.

2 Συγκροτείται υπηρεσιακή επιτροπή, η οποία θα κρίνει το κατά πόσο το υλικό των μαγνητοσκοπήσεων είναι μεταδόσιμο ή όχι.

Για την ανεξαρτησία και την αδιάβλητη λειτουργία της επιτροπής εγγυώμαι ο ίδιος".

Το δικό μας σχόλιο: Με την ίδια λογική θα πρέπει να πέφτει μαύρο και στο κανάλι της Βούλης στις ζωντανές μεταδόσεις από το κοινοβούλιο την ώρα που μιλάνε οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής.

Δεν έχετε καταλάβει κυρίες και κύριοι του επονομαζόμενου "δημοκρατικού τόξου" πως όσο τους απαγορεύετε τόσο τους δυναμώνετε.Εκτός κι αν κατά βάθος αυτό επιθυμείτε για να κόψετε ψήφους από την ομογάλακτη Ν.Δ. 

Ψάχτε να βρείτε τι κάνετε λάθος και πάει ο κόσμος προς την άκρα δεξιά κι αφήστε τα παραμύθια... λες και οι άλλοι όταν μιλάνε διαβάζουν περικοπές του ευαγγελίου!!! πλάκα μας κάνετε;
Ζείδωρον

Στη σελίδα της Χρυσής Αυγής διαβάζουμε για το θέμα:

Κομισάριος Τσακνής: «Η ΕΡΤ θα λογοκρίνει σταλινικά τη Χρυσή Αυγή!»

Απάντηση Χρυσής Αυγής στην σταλινική λογοκρισία της ΕΡΤ: “Τα κομματόσκυλα του Τσίπρα να σεβαστούν το Σύνταγμα και το μισό εκατομμύριο ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής”

Το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Η σταλινική λογοκρισία που επιβάλλει η ΕΡΤ και τα κομματόσκυλα του Σύριζα στην Χρυσή Αυγή είναι παράνομη και αντισυνταγματική. Οι χρυσοπληρωμένοι κομμουνιστές υπάλληλοι του Τσίπρα να σεβαστούν επιτέλους το μισό εκατομμύριο Ελλήνων ψηφοφόρων του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας."

Η Ελλάδα κατέστη και επισήμως Λαϊκή «Δημοκρατία» του Τσιπριστάν, αφού μετά από δήλωση του Κομισάριου Τσακνή γίνεται η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που επιβάλλεται καθεστώς σταλινικής λογοκρισίας.

Ευχόμαστε στον «σύντροφο» Κομισάριο Τσακνή να ιδρύσει και επιτροπή «Αλήθειας» στα πρότυπα του αντίστοιχου «υπουργείου» στο μυθιστόρημα του Όργουελ και να εξαφανίζει την Χρυσή Αυγή και από τις φωτογραφίες...

«Δημοκρατικά» μεγαλεία στην Ελλάδα! Μόνο τα γκούλαγκ λείπουν για όσους αντιστέκονται στην ξενοκρατία!

Υ.Γ.: Όσον αφορά την... προσωπική εγγύηση του «συντρόφου» Κομισάριου, προφανώς πρόκειται περί κάποιου κακόγουστου αστείου, αφού η μόνη εγγύηση που μπορεί να δώσει ένας τέτοιος «ογκόλιθος δημοκρατίας» είναι για ακόμα περισσότερη λογοκρισία.

Υ.Γ. 2: Αυτά τα ρετάλια του «υπαρκτού σοσιαλισμού» πληρώνονται από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom