Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Νέα "βόμβα" από τον επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής: "θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο εξόδου από την Ευρωζώνη"! (ηχητικό)


Μετά την προχθεσινή έκθεση-κόλαφο του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής που μιλάει για 4ο μνημόνιο, εάν... και τις δηλώσεις που προηγήθηκαν του επικεφαλής του
γραφείου,κυρίου Λιαργκόβα, που προέβλεψε κίνδυνο για «νέο ‘15» και τροχιά Grexit αν δεν κλείσει έγκαιρα η αξιολόγηση,ο ίδιος κύριος επανήλθε σήμερα με νέα "βόμβα".

Η έξοδος από την Ευρωζώνη «θα είναι το χειρότερο δυνατό ενδεχόμενο» είπε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής των οικονομικών εμπειρογνωμόνων της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

«Γιατί η οικονομία μας δεν είναι η οικονομία της Γερμανίας ή της Αγγλίας για να μπορέσουμε να περπατήσουμε μόνοι μας με το δικό μας εθνικό νόμισμα. Είναι μία οικονομία τραυματισμένη, της οποίας το νόμισμα όποιο και να είναι αυτό, όπως και να λέγεται, θα είναι ένα νόμισμα υποτιμημένο» σημείωσε ο κ. Λιαργκόβας και πρόσθεσε:

«Δεν πρέπει να το αφήσουμε σαν θέμα ταμπού, πρέπει να συζητήσουμε και να δούμε όλα τα ενδεχόμενα. Γιατί εδώ που φτάσαμε, έπειτα από οκτώ χρόνια κρίσης και οικονομικής δυσπραγίας, η όποια λύση είτε εντός είτε εκτός έχει κόστος. Επομένως, μία σωστή συζήτηση, ανάλυση με νηφαλιότητα σχετικά με τα πιθανά κόστη και οφέλη πρέπει να γίνεται στην ελληνική κοινωνία. Αυτό θα το κάνουμε εμείς στο γραφείο μας.»

Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ

Σχόλιο Ζείδωρον:Δεν γνωρίζουμε αν ο συγκεκριμένος κύριος παίζει το ρόλο λαγού ή τρομοκράτη,όμως δεν καταλαβαίνουμε τι εξυπηρετούν αυτές οι δηλώσεις εκτός από το να σπέρνουν τρόμο και πανικό στους ήδη εξαθλιωμένους υπηκόους αυτής της χώρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom