Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Υπουργός για δέσιμο! Ο Κ.Ζουράρις αποθεώνει τον κ@λ@ της Πατουλίδου,αποκαλύπτει την εμπειρία του με πόρνη και το ρουφηχτό φιλί του με έγχρωμο τεραστίων διαστάσεων!!!

Τι πίνεις ρε δάσκαλε και δεν μας δίνεις;

Ο καυστικός,ανατρεπτικός και πολλά εις "ος" και νυν υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις αποδεικνύεται και καυλιάμπουρας με δηλώσεις του στο περιοδικό DOWN TOWN,όπου έκανε τρομερές αποκαλύψεις και προκάλεσε τουλάχιστον... αηδία σε όσους τον θαύμαζαν μέχρι πρότινος.

Ο νομικός,πιθανόν καθηγητής πανεπιστημίου και πρώην κομμουνιστής Κώστας Ζουράρις στη συνέντευξή του στους Τάσο Κάτρη Θεοδωρόπουλο και τη Φανή Πλατσατούρα στο περιοδικό Down Town αναφέρθηκε στον μεγάλο έρωτα που έχει με τη Βούλα Πατουλίδου, λέγοντας πως το σώμα της έχει γλυπτική ομορφιά και την απόλυτη αρμονία!

Μου εξηγείται αυτό το κόλλημα με τη Βούλα Πατουλίδου; Έχετε αναρτημένα γυμνά πορτρέτα της στον τοίχο, κοσμεί εξώφυλλο βιβλίου σας. Τι συμβαίνει;

«Είναι ο Κανών του Πολυκλείτου. Έχετε ξαναδεί τέτοια γλυπτική ομορφιά; Το σώμα της Βούλας Πατουλίδου είναι η απόλυτη αρμονία, ο κανόνας του γυναικείου σώματος. Έχει ο Σεφέρης μια φράση που είναι σαν να την έγραψε γι’ αυτή τη γυναίκα: «Αυτή η ακίνητη κίνηση σου κόβει την ανάσα».

Και όλα αυτά χωρίς κτηνώδεις ορμές είπαμε, έτσι; Δηλαδή δεν θα θέλατε να της πιάσετε τον κω..;


«Δεν μπορείς να πιάσεις τον κώλο σε μια απόλυτη θεά. Απλώς την προσκυνάς. Μόνο αν στο επιτρέψει η ίδια η θεά θα της πιάσεις τον κώ.., αλλά μετά θα χτυπήσεις το χέρι σου που τόλμησε αυτή την κίνηση.»

Ο αξιότιμος κύριος υπουργός ισχυρίστηκε επίσης  πως δεν παρακολουθούσε μικρός ταινίες πορνό, ενώ μοιράστηκε την εμπειρία που είχε στη Γαλλία με μια ιερόδουλη, που του έμεινε αξέχαστη:

''Πήγα στη Γαλλία με μια καλλονή πόρνη. Ήταν από τις ωραιότερες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου. Ήταν υπέροχη η εμπειρία του αγοραίου έρωτα. Πήγα μιάμιση φορά μαζί της. Δεν έχει να κάνει με τη διείσδυση. Λέω μιάμιση φορά, γιατί από ένα σημείο και μετά ήταν λίγο ανόρεχτα'' είπε συγκεκριμένα.

Η μεγάλη του αποκάλυψη, όμως, ήταν το φιλί που έδωσε με έναν έγχρωμο, τεραστίων διαστάσεων άνδρα σε ένα gay pride που είχε πάει τη δεκαετία του '80 στο Παρίσι.

"Στο Παρίσι, τη δεκαετία του 80', ανέβηκα πάνω στο άρμα μιας gay pride διοργάνωσης και ξαφνικά με σηκώνει στον αέρα ένας τεράστιος μαύρος 250 κιλών με ύψος 2,10 και με πήγε με ρουφηχτό φιλί στο στόμα από τη Σαμαριτέν μέχρι το γαλλικό δημαρχείο"!

Αυτά θυμάται και αναπολεί ο "σύντροφος" και τώρα πάει εμάς μαμιώντας μέχρι τελικής εξοντώσεως!

Να τον χαίρεστε κύριοι και κυρίες της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom