Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Όταν η Συριζαία Ελένη Αυλωνίτου μίλαγε για... εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας (βίντεο)


Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά

Η κυρία Αυλωνίτου από το Βήμα της Δημοκρατικής Βουλής (πού λέει ο λόγος) των Ελλήνων, όπως θα ακούσετε στο βίντεο,δεν ντράπηκε να πεί ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν γίνεται να παρέχει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ σε αυτούς τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ που αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.


Η διεθνής νομοθεσία Ελένη Αυλωνίτου, προστατεύει και παρέχει πολιτικό άσυλο σε αλλοδαπούς για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και πολύ περισσότερο αν κινδυνεύει η ζωή τους στην χώρα τους.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ φυσικά εξετάζει και αποφασίζει για τα αιτήματα ασύλου στην Πατρίδα μας.Και είμαστε πολύ Υπερήφανοι που ένα κράτος δικαίου δεν τους έστειλε στο εκτελεστικό απόσπασμα, ενώ εσύ όπως ακούγεσαι στο Βίντεο τους είχες στείλει από την πρώτη στιγμή.

Όσο για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας διερωτώμαι ποιός θα αποφασίσει για τα δικά σας εναντίον των Ελλήνων...Γιατί οι πολιτικές σας αποφάσεις αποτελούν εγκλήματα σε εκατομμύρια Έλληνες....

Την επόμενη φορά, αν υπάρξει, να είσαι πιό προσεκτική στα λεγόμενά σου, γιατί η εξουσία σε μετάλλαξε κι εσένα Ελένη και από το στόμα σου ακούγονται φοβερά και τρομερά από τότε που έγινες Βουλευτίνα.


http://theodorovias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom