Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Ο ΠΑΟΚ "καθάρισε" την πρόκριση,2 - 0 τον Παναιτωλικό μέσα στο Αγρίνιο για το Κύπελλο (φωτο)


Στο βροχερό και παγωμένο Αγρίνιο αγωνίστηκαν σήμερα το απόγευμα ο Παναιτωλικός με τον ΠΑΟΚ για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στον κόσμο να πάει στο γήπεδο
και στις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο,πλην όμως οι προσπάθειές τους ήταν φιλότιμες και... οι τσουλήθρες διαδέχονταν η μία την άλλη στο γλιστερό τερέν.

Πολύ δύσκολες οι συνθήκες για να παιχτεί ποδόσφαιρο και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήταν σίγουρο αν θα γίνει το παιχνίδι.

Πιο επιθετικός ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας και το ρεκόρ των κόρνερ(7 ήδη στο πρώτο ημίωρο),όμως δεν μπορούσε να βρει δίχτυα...Στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του Αθανασιάδη ανέβηκε περισσότερο και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές καθαρίζοντας από το πρώτο ματς την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου.

Ο Παναιτωλικός και πάλι με ελλείψεις το πάλευε έχοντας σε καλή μέρα τον Μουνιόθ και τον Πάουλο  όμως δύσκολα πλησίαζε απειλητικά στην εστία του Γλύκου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ,στη θέση του Κουλούρη πέρασε ο Αναστασιάδης σε μια προσπάθεια του Ιβιτς να βρει η ομάδα του το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ιδιο το σκηνικό με το πρώτο ημίχρονο,δυνατές μακρινές μπαλιές κι όχι πασούλες υπό τον φόβο να μην κολλήσει η μπάλα στο τερέν.

Σαφώς πιο επιθετικός ο ΠΑΟΚ πίεζε την άμυνα του Παναιτωλικύ κι έψαχνε παντοιοτρόπως το γκολ,που ήρθε στο 78' από τον Κίτσιου.

Ο Λέοβατς έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα έσκασε στο έδαφος, ο Ροντρίγκες δεν μπόρεσε να διώξει και ο Κίτσιου που παραμόνευε έκανε την προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα 0-1.

Στο 83' ο Μύγας ανέτρεψε τον Μυστακίδη,ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα στο 84' ο Αναστασιάδης και έγραψε το 0-2.

Αγκαλιά από σήμερα ο ΠΑΟΚ με την πρόκριση στη συνέχεια του θεσμού,ενώ ο Παναιτωλικός μετά από μία ακόμα ήττα στο γήπεδό του και τον αποκλεισμό ουσιαστικά από το Κύπελλο θα πρέπει να συνέλθει και να κοιτάξει την πορεία του στο πρωτάθλημα...

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας(87' Μοχάι), Μάκος, Κουτρομάνος, Ρότσα(71' Κλέσιο), Πάουλο(76' Παπουτσογιαννόπουλος), Μουνιόθ και Μαρκόφσκι.

ΠΑΟΚ(Ιλιαν Ιβιτς): Γλύκος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Τσίμιροτ(89' Κάνιας), Πέλκας(64' Κάτσε), Σάκχοφ, Κίτσιου, Μυστακίδης, Κουλούρης.

Δείτε στιγμιότυπα από τη μάχη του Αγρινίου








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom