Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΙΤΕ LIVE Για πολλοστή φορά οι διαχρονικά και υπερκομματικά "γνωστοί άγνωστοι" καίνε τα Εξάρχεια!

Έσπασαν τζάμια πολυκατοικίας από έκρηξη μολότοφ! - 18 προσαγωγές

Συνεχίζεται και φέτος το έθιμο να καίγονται τα Εξάρχεια και οι γύρω περιοχές στο τέλος της πορείας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου του 2008.

Δείτε live εικόνα από τα επεισόδια και τις φωτιές:




Χαμός γίνεται στην Τοσίτσα. Βροχή οι μολότοφ προς τα ΜΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις δέχονται μάλιστα μολότοφ και από ταράτσες πολυκατοικιών της περιοχής.

  Επεισόδια και στο Ηράκλειο
Επεισόδια σημειώθηκαν και στο Ηράκλειο Κρήτης, έπειτα από την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

  Προσαγωγές
Σε 18 προσαγωγές έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η αστυνομία.
  Κλοιός με εντολή... Δραγασάκη
Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, η αστυνομία έχει πάρει εντολή από τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Αττικής Χρήστο Δραγασάκη, οι δημοσιογράφοι να μείνουν μακριά από το... πεδίο των μαχών. Έτσι οι αστυνομικοί κλείνουν το δρόμο στους δημοσιογράφους, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία.

  Προσαγωγές
Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής σε 18 προσαγωγές. Οι προσαχθέντες οδηγούνται στη ΓΑΔΑ.

  Επεισόδια και στη Σολωμού
Δεν περιορίζονται στη Στουρνάρη τα επεισόδια. Επιθέσεις προς τις συγκεντρωμένες δυνάμεις των ΜΑΤ υπάρχουν και στην οδό Σολωμού.


  Άνοιξαν οι σταθμοί του Μετρο
Και ενώ στα Εξάρχεια γίνονται μάχες μεταξύ αντιεξουσιαστών και δυνάμεων καταστολής, οι δύο σταθμοί του Μετρό που είχαν κλείσει με εντολή της αστυνομίας, άνοιξαν για το κοινό. Πρόκειται για τους σταθμούς "Πανεπιστήμιο" και "Σύνταγμα".
  "Βροχή" από μολοτοφ

  Έσπασαν τζάμια εισόδου πολυκατοικίας
Μικρές ζημιές έχουν προκληθεί από τις μάχες στη Στουρνάρη. Συγκεκριμένα από έκρηξη βόμβας μολότοφ έσπασαν τζάμια εισόδου πολυκατοικίας.
  Οι επιθέσεις στα ΜΑΤ

  Τροποποιήσεις δρομολογίων λεωφορείων και τρόλεϊ λόγω των επεισοδίων
Διαβάστε περισσότερα εδώ
  Μάχες στη Στουρνάρη



  Μηδενική ανοχή... στους δημοσιογράφους!
Με εντολή του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής, οι δυνάμεις ΥΜΕΤ απομακρύνουν τους δημοσιογράφους. Φαίνεται πως η αστυνομία δεν θέλουν να καταγραφούν οι εικόνες από την επιχείρησή τους στα Εξάρχεια.
  Κι άλλες φωτογραφίες
Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις και όλες τις πορείες για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο στο liveblog του newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom