Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Από χωρίου εις χωρίον ο Τσίπρας κόβει κορδέλες,τάζει μέχρι και δωρεάν μετακίνηση των ψηφοφόρων,αλλά επιμένει ότι δεν θα γίνουν Εκλογές!


Το γνωστό κι αγαπημένο του αφήγημα, βάσει του οποίου αποκλείεται η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, επανέλαβε σήμερα, Παρασκευή από την Καλαμάτα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εγκαινιάζοντας το τελικό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου «Μορέας».

Ο κ. Τσίπρας, όπως γίνεται αντιληπτό, «οργώνει» ξαφνικά όλη την Ελλάδα, κόβει κορδέλες και κάνει φιέστες, επειδή θέλει να πείσει τους πάντες για τις ευαισθησίες του, πιστεύοντας ότι ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται πού το πάει.

Σε μια αποστροφή του λόγου του και απαριθμώντας τα οφέλη του κεντρικού οδικού άξονα της Πελοποννήσου, ο κ. Τσίπρας είπε ότι μεταξύ αυτών προβλέπεται και η δωρεάν μετακίνηση των ψηφοφόρων στις εκλογές.

«Αλλά αυτό το όφελος θα αργήσετε να το χρησιμοποιήσετε, καθώς οι εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του ΄19», δήλωσε με νόημα ο πρωθυπουργός.

Ο ίδιος έσπευσε να απαντήσει και στις επικρίσεις, ότι οι περιοδείες που πραγματοποιεί έχουν προεκλογικό χαρακτήρα, λέγοντας: «Εγώ δεν θα είμαι πρωθυπουργός κλεισμένος στο Μαξίμου, θα επικοινωνώ αδιαμεσολάβητα με τους πολίτες, τους χαρίζουμε τη μεσολάβηση των εκπομπών και των ΜΜΕ».

Κατά τα λοιπά, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την ικανοποίησή του καθώς χθες, Πέμπτη (22/12/2016) δόθηκε σε 1.200.000 συνταξιούχους η 13η σύνταξη και σημείωσε: «Στενοχωριέμαι για τις αντιδράσεις των μέσα, που δεν είχαν το θάρρος να στηρίξουν το αυτονόητο, δηλαδή να δώσουμε από το περίσσευμά μας σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά περίμεναν με καρτερία πως οι έξω θα μας αναγκάσουν τα πάρουμε το μέτρο πίσω. Όπως θα διαψευστούν και με τη δεύτερη αξιολόγηση, η οποία θα κλείσει».

http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom