Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΧΙΟΣ: Αυτοκτόνησε 64χρονος ναυτικός


Οικογενειακή τραγωδία στον Βροντάδο σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης με πρωταγωνιστές τον 64χρονο συνταξιούχο ναυτικό Γ.Φ. με καταγωγή από το Πιτυός και τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με το αρχικό ρεπορτάζ του «π» ο ναυτικός επέστρεψε
προ λίγων ημερών από την Αθήνα, όπου η σύζυγός του υποβάλλονταν σε θεραπεία εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της προανάκρισης προκύπτει ότι η αρχή του τραγικού συμβάντος ξεκίνησε έπειτα από διαπληκτισμό που είχε ο ναυτικός με τη γυναίκα του.

Λίγη ώρα αργότερα ο 64χρονος αποφάσισε να γράψει ένα ιδιόχειρο σημείωμα εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους θέλησε να θέσει τέλος στη ζωή του, κάτι που έκανε πράξη λίγη ώρα αργότερα αφού αυτοκτόνησε με κυνηγετική καραμπίνα που πιθανόν ανήκει σε άλλο πρόσωπο του στενού οικογενειακού κύκλου.

Τον θάνατο του 64χρονου πιστοποίησε και ο ιατροδικαστής ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου.

«Ήθελε να απαλλαγεί και να μας απαλλάξει»


Στο βαρύ συναισθηματικό φορτίο των τελευταίων μηνών, μετά την επιδείνωση της υγείας της συζύγου του, αποδίδει η οικογένεια του 64χρονου συνταξιούχου ναυτικού την απόφαση του να θέσει τέλος στη ζωή του με δίκανο μέσα στο σπίτι τους στο Βροντάδο.

Η οικογένεια διαψεύδει τις αρχικές πληροφορίες ότι προηγήθηκε διαπληκτισμός με τη σύζυγο πριν το απονενοημένο διάβημα. «Βρίσκονταν σε απόγνωση, δεν μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση. Ένοιωθε έντονη απογοήτευση. Αυτά περιγράφει και στην ιδιόχειρη επιστολή του», επεσήμαναν μέλη του στενού οικογενειακού κύκλου.

Κατάθεση στις αστυνομικές αρχές έχουν προς το παρόν δώσει τα παιδιά του εκλιπόντος και όχι η σύζυγος, η οποία νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του «Σκυλιτσείου» και δεν είναι σε θέση να καταθέσει στην Αστυνομία λεπτομέρειες για το τραγικό συμβάν.

Επιθυμία της οικογένειας είναι η ταφή του εκλιπόντος να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.
politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom