Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Στην Καλαμάτα βρέθηκε ο 55χρονος αγνοούμενος από το Αίγιο!


Καλά στην υγεία του εντοπίστηκε πριν λίγο ο 55χρονος αιγιώτης ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της Κυριακής, οπότε είχε φύγει από το σπίτι του στα Σελιανίτικα για να πάει στο γήπεδο και από τότε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Ο 55χρονος είχε φτάσει οδηγώντας μέχρι την...Καλαμάτα (!) και εκεί αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία, οπότε και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Εκεί μίλησε στους γιατρούς και ειδοποιήθηκε η οικογένειά του, ώστε να πάει κοντά του και να τον φέρει πίσω στο σπίτι.

Αν μη τι άλλο, ήταν μια εξέλιξη ανακουφιστική για όλους.

Νωρίτερα σήμερα
11.00 Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό ενός πολύ γνωστού και αγαπητού 55χρονου αιγιώτη, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από το απόγευμα της Κυριακής, όταν έφυγε από το σπίτι του στα Σελιανίτικα για να πάει στο γήπεδο και έκτοτε η τύχη του αγνοείται.

Οι οικείοι του ανησύχησαν ιδιαίτερα, όταν εντόπισαν δισέλιδη επιστολή του που είναι γραμμένη κάτω από ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση. Η επιστολή βρισκόταν αποθηκευμένη στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του εξαφανισμένου και είχε γραφτεί από το περασμένο καλοκαίρι, κάτι που προκαλεί επιπλέον αγωνία για την τύχη του μιας και, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.gr, περιγράφει τη στενοχώρια του για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και αφήνει διάφορες οδηγίες στην οικογένειά του, σε ένα γράμμα που ποτέ όμως δεν παρέδωσε.

Ο 55χρονος είναι ιδιαίτερα γνωστός τόσο από την εργασία του αλλά και από την ενασχόλησή του με τον τοπικό αθλητισμό. Ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί για τον εντοπισμό του Silver Alert, γι'αυτό και δεν δίνονται στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία του.

Οι έρευνες έχουν επεκταθεί στην ευρύτερη περιοχή και οι αστυνομικοί ψάχνουν σε σημεία που ο 55χρονος σύχναζε όχι μόνο στην Αιγιάλεια αλλά και προς Ρίο και Πάτρα.
http://www.filodimos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom