Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Κολομβία: Ο ορισμός του fair play από την Aτλέτικο Νασιονάλ - Συγκινητικό σκίτσο για τους αδικοχαμένους ποδοσφαιριστές της Σαπεκοένσε


Η Ατλέτικο Νασιονάλ κατέθεσε πρόταση στην ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της Νότιας Αμερικής να απονείμει τιμής ένεκεν το τρόπαιο του Copa Sudamericana στη Σαπεκοένσε, η οποία ξεκληρίστηκε στο αεροπορικό δυστύχημα που συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Κολομβιανή ομάδα, που επρόκειτο να φιλοξενήσει τους Βραζιλιάνους στον πρώτο τελικό της διοργάνωσης, ζήτησε από τη CONMEBOL να ματαιώσει τους δύο προγραμματισμένους αγώνες και να ανακηρύξει νικήτρια της διοργάνωσης τη Σαπεκοένσε.

Στο μεταξύ, φίλαθλοι της Ατλέτικο Νασιονάλ απευθύνουν μέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης κάλεσμα να συγκεντρωθεί ο κόσμος στο στάδιο του Μεντεγίν, την ώρα που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο πρώτος τελικός, για να αποτίσουν φόρο τιμής στα αδικοχαμένα μέλη της Σαπεκοένσε.

Συγκινητικό σκίτσο για τους αδικοχαμένους ποδοσφαιριστές της Σαπεκοένσε

Ο κορυφαίος δημιουργός ποδοσφαιρικών cartoons στη Βραζιλία, Ομάρ Μομανί συγκλόνισε ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα με το σκίτσο που δημιούργησε αμέσως μετά την αεροπορική τραγωδία της Κολομβίας, όπου ξεκληρίστηκε σχεδόν όλη η ομάδα της Σαπεκοένσε.

Συγκεκριμένα, στο σκίτσο, το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου, είναι ζωγραφισμένο ένα αεροπλάνο στα χρώματα της Σαπεκοένσε να ταξιδεύει προς τους ουρανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom