Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Συνελήφθη μέλος σπείρας που διαπράττει τηλεφωνικές απάτες - Δείτε το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ.


Αίσθηση προκάλεσε χθες η αστυνομική επιχείρηση της Αστυνομίας σε εκκλησία της Παρηγοριάς όπου συνελήφθη ένας άνδρας Βουλγαρικής καταγωγής, που προσπάθησε να εξαπατήσει έναν Χανιώτη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας είναι μέλος ολόκληρης σπείρας η οποία δρα από την Βουλγαρία.

Πιο συγκεκριμένα άτομα, πιθανότατα, από την Βουλγαρία είναι διασκορπισμένα στην Κρήτη ενώ από την Βουλγαρία γίνονται τηλεφωνήματα στα υποψήφια θύματα, όπου οι επιτήδειοι επικαλούνται την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος.

Η αστυνομία είναι αισιόδοξη ότι η σύλληψη του δράστη αναμένεται να διαλευκάνει μια σειρά από υποθέσεις εξαπατήσεων σε ολόκληρη την Κρήτη και να οδηγήσει στην σύλληψη περισσότερων ατόμων.

Προς το παρόν έχει γίνει γνωστό ότι 44χρονος μαζί με ακόμη δύο άγνωστα άτομα, είχαν προβεί στη διάπραξη απάτης σε βάρος 85χρονης, στο Άγιο Νικόλαο Λασιθίου από την οποία απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα και ακόμη οκτώ απόπειρες απάτης σε περιοχές των Χανίων.

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον άνδρα απο την Βουλγαρία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ, κόσμημα, κινητό τηλέφωνο, εισιτήρια των ΚΤΕΛ και ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δείτε το βίντεο της ΕΛΑΣ για τις τηλεφωνικές απάτες, ώστε να ενημερωθείτε οι ίδιοι αλλά και για να ενημερώσετε φίλους και συγγενείς.


http://flashnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom