Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Επίθεση Πάγκαλου στη Γεροβασίλη: Ήρθε από τα μπαρ της Άρτας να κρίνει; (ηχητικό)


Επίθεση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, που μίλησε στο "Βήμα FM".



Ο Θεόδωρος Πάγκαλος για την απόφαση του ΣτΕ περί συνταγματικότητας του νόμου Παππά, την κ. Γεροβασίλη, την σύσταση του ΕΣΡ και την κυβέρνηση στο ΒΗΜΑ FM, στην εκπομπή των Νότη Παπαδόπουλου και Μάκη Προβατά (27/10/16)

«Αν η κυβέρνηση θέλει να διατηρήσει τον κινηματικό της χαρακτήρα, ας βάλει τις κουκούλες και ας κλέψει μία τράπεζα, για να μοιράσει τα λεφτά στους φτωχούς» / «Ευθύνη της κυβέρνησης, το ότι δεν υπάρχει το ΕΣΡ»

Για την απόφαση του ΣτΕ περί συνταγματικότητας του νόμου Παππά: «Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, τις αποφάσεις δεν τις κρίνουμε έτσι όπως τις κρίνει η κ. Υπουργός. Μπορούμε να τις κρίνουμε από νομική άποψη. Να πούμε ότι εδώ υπάρχει το εξής και το εξής ερώτημα. Αλλά όχι ότι είναι λάθος αυτή η απόφαση και ότι η σωστή απόφαση είναι η δική μας».

Για την κ. Γεροβασίλη: «Εκεί που είναι χυδαίο το πράγμα και βρίσκεται κανείς σε χαμαιτυπείο της Άρτας, κυριολεκτικά, με την κ. Γεροβασίλη, είναι ότι λέει ότι τα λεφτά θα τα πάρουμε πίσω από τους φτωχούς και θα τα δώσουμε στους πλουσίους. Αυτά είναι αηδίες. Αυτά τα λεφτά είναι για μία δεκαετία. Αναλογούν σε περίπου 25 εκατ. το χρόνο. Δεύτερον από αυτά που υπόσχεται η κυβέρνηση, τίποτα δεν έχει γίνει. Όλα είναι να γίνουν- και θα το δούμε αν θα γίνουν, γιατί είναι πλήθος οι υποσχέσεις κοινωνικής μεταρρύθμισης της κυβέρνησης που δεν έχουν τηρηθεί. Τι είναι αυτή η ιστορία με τους πλουσίους και τους φτωχούς, που αποφασίζει η κ. Γεροβασίλη; Ποιοι είναι πλούσιοι σε αυτή τη χώρα; Γιατί είναι πλούσιοι και πως είναι πλούσιοι; Τους κυνηγάμε τους πλουσίους και τους παίρνουμε τα λεφτά άμα τους δούμε στον δρόμο; Τους πετάμε και πέτρες; Αν η κυβέρνηση θέλει να διατηρήσει τον κινηματικό της χαρακτήρα, αν είναι δηλαδή μία ομάδα των Εξαρχείων, η οποία δρα με τη βία υπέρ των φτωχών και κατά των πλουσίων, ας βάλει τις κουκούλες και ας ορμήσει σε μία τράπεζα, να πάρει 255 εκατ.- δεν είναι κανένα μεγάλο ποσό- και να το κάνει ό,τι θέλει, να το μοιράσει».

Για την σύσταση του ΕΣΡ: «Τα 4/5, όπως είναι και στις περιπτώσεις εκλογής του ΠτΔ, προβλέπονται για να υπάρξει συναίνεση. Η ευθύνη της εξεύρεσης της συναίνεσης είναι κυβερνητική, δική της είναι η ευθύνη. Αυτοί θέλανε να αλλάξουνε την κ. Αλεξίου, γιατί ήταν μητέρα της κ. Κωνσταντοπούλου, και ξαφνικά μίσησαν την κ. Κωνσταντοπούλου, εκεί που την είχαν στα όπα- όπα; Θυμάστε πόσο δοξολογούνταν η κ. Κωνσταντοπούλου; Ένα άγνωστο κοριτσάκι έγινε πρόεδρος της Βουλής και θάμπωσε το πανελλήνιο με τα καμώματά του. Έρχονται ξαφνικά και θέλουν να την εξοντώσουν την Κωνσταντοπούλου και να διώξουν και την μητέρα της από το ΕΣΡ- διαπρεπέστατη δημοσιογράφο. Διώξτε την, αλλά προτείνετε μετά, τέτοια πρόσωπα ώστε να γίνουν δεκτά διά των 4/5. Αν δεν μπορείτε να τα βρείτε, τότε αφήστε τα πράγματα όπως είναι. Δηλαδή, δικιά τους ευθύνη είναι ότι δεν λειτουργεί το ΕΣΡ και αν το καταλάβουν αυτό αντί να κάνουν πολεμικές διακηρύξεις προς την αντιπολίτευση και προς όλη την κοινωνία… Δεν έχουν πια την πλειοψηφία. Αν κηρύξουν τον πόλεμο στην κοινωνία θα έχουν εναντίον τους την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και θα σπάσουν τα μούτρα τους».

Για την κυβέρνηση: «Δεν ντρέπονται λιγάκι; Από τα μπαρ της Άρτας ήρθε η κ. Γεροβασίλη να κρίνει μέγιστους χειρισμούς σε νομικό και οικονομικό επίπεδο της ελληνικής κυβέρνησης;
Είναι τρελή αυτή η κυβέρνηση, είναι κυβέρνηση παλαβών. Άκουσα τον κ. Πολάκη. Θα κάνουμε λέει πόλεμο, γιατί η αριστερά, ξέρει να κάνει πολέμους. Ποιους πολέμους ξέρει να κάνει η αριστερά; …Όταν με συνέλαβαν στην τελευταία τάξη του Λυκείου της Λάρισας, γιατί οργάνωνα μία συγκέντρωση για το Κυπριακό, τότε εμείς ήμασταν αριστεροί…. Είχαμε δύο συνθήματα: «Λήθη και Αμνηστία», να ξεχαστεί δηλαδή ο εμφύλιος πόλεμος και να βγουν από την φυλακή αυτοί που ήταν μέσα. Αισθανόμασταν υπεύθυνοι για τον εμφύλιο πόλεμο. Που έχει κάνει πόλεμο ο κ. Πολάκης;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom