Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Ο Λεβαδειακός έσπασε το αήττητο του Παναιτωλικού 2 - 1 (φωτο & βίντεο)


Μπροστά σε λιγοστούς οπαδούς του ο Λεβαδειακός υποδέχτηκε στην έδρα του τον αήττητο και χωρίς γκολ στο παθητικό του εδώ και τέσσερις αγωνιστές Παναιτωλικό στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Superleague.

Το σερί των επιτυχιών του Παναιτωλικού έμελλε να σταματήσει σήμερα στη Λιβαδειά,όπου η τοπική ομάδα καλύτερα στημένη στο γήπεδο ευτύχησε να πετύχει δύο γκολ σε πολύ καθοριστικά σημεία του αγώνα,ενώ ο Παναιτωλικός άργησε να συνέλθει από την ψυχρολουσία του δεύτερου γκολ κι έτσι υποχρεώθηκε σε ήττα 2 - 1,αν και με την εμφάνισή του στο τελευταίο εικοσάλεπτο(μετά τις αλλαγές) άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Oι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα,αν και κάπως συγκρατημένοι οι Αγρινιώτες, με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ,το οποίο όμως ήρθε από τύχη στο 42'

Δείτε στο βίντεο της Nova τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης.



Στο 2΄ ο Μάντζιος βρίσκει από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι τον Μπελγκαζουανί, αυτός κάνει απ' ευθείας το πλασέ και ο Κυριακίδης αποκρούει πέφτοντας στην δεξιά γωνία.

Στο 4' ο Ουάρντα σεντράρει, αριστερό σουτ του Πάουλο, η μπάλα φτάνει στον Ρότσα, ο οποίος σούταρε στην περιοχή αλλά ο Ναμάσκο απόκρουσε!

Στο 8' φάουλ για τον Λεβαδειακό με τον Μιλιάζες, στο δεύτερο δοκάρι ο Μάντζιος πιάνει το σουτ αλλά ο Ροντρίγκες κόντραρε καθοριστικά σε κόρνερ!

Στο 28' μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό: Ο Μιλιάζες εκτέλεσε φάουλ με σκάψιμο, ο Μάντζιος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε, αλλά ο Κυριακίδης μπλόκαρε την μπάλα εξαιρετικά!

Γκολ στο 42' για τον Λεβαδειακό:Ο Μιλιάζες εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, προς στιγμήν οι φιλοξενούμενοι έδιωξαν με τον Ροντρίγκες, ο Γιακουμάκης σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα κόντραρε στον Τομανέ ξεγελώντας τον Κυριακίδη για το 1-0!(δείτε το εδώ)

Στο 45+1' Ο Τομανέ μπήκε από δεξιά και σούταρε, η μπάλα όμως κοντράρησε στον Ουόν και κατέληξε κόρνερ.

Ημίχρονο με τον Λεβαδειακό να προηγείται 1-0

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός

Στο 47' ο Μάντζιος ταλαιπώρησε τον Κούσα από αριστερά, σούταρε και η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη. Στην επαναφορά της ο Τσοκάνης δεν μπόρεσε να διώξει και ο Σίλβα από κοντά έκανε το 2-0!(δείτε το εδώ)

Στο 53' φοβερό μακρινό σουτ του Ουάρντα, πετάγεται ο Ναμάσκο και αποκρούει!

Ο Γιάννης Ματζουράκης έκανε δύο μαζεμένες αλλαγές στο 68' και ο Παναιτωλικός πήρε τα πάνω του πιέζοντας πολύ τον Λεβαδειακό με αποτέλεσμα τα δύο στόπερ να κάνουν απανωτά λάθη.

Ενα χαζό πέναλτι του Μεντί στο 72',η μπάλα πήγαινε στον τερματοφύλακα, έδωσε την ευκαιρία στο Μαρκόφσκι να μειώσει σε 2-1!(δείτε το εδώ)

Λίγο μετά ένα ακόμη ένα αμυντικό λάθος,φάουλ στο ύψος της περιοχής που εκτέλεσε λίγο άουτ ο Φερέϊρα.

Στο 84' Ο Φερέιρα χτύπησε φάουλ,πολύ καλή κεφαλιά του Κούσα και λίγο άουτ!

Στο 88' φάουλ από αριστερά με τον Μιλιάζες, έδιωξε με γροθιές ο Κυριακίδης.

Στο 89' μία σέντρα Μουλόπουλου, δεν πρόλαβε ο Γιακουμάκης...


Τέλος του αγώνα με νικητή τον Λεβαδειακό με 2-1 απέναντι σ' έναν Παναιτωλικό που δικαιούνταν σίγουρα κάτι καλύτερο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες(93'Τριποτσέρης), Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Σίλβα, Μπελγκαζουανί(7' Ζεζίνιο,88' Καλτσάς), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κλέσιο, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μάκος, Πάουλο, Ρότσα (56'Κουτρομάνος), Ουαρντά(68' Μαρκόφσκι), Τομανέ, Λεντέσμα(68' Φερέιρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom