Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

CNBC: Γιατί η οικονομική κρίση στην Ελλάδα δεν έχει τελειώσει


«Κανείς δεν πιστεύει σε τίποτα πια: Γιατί η οικονομική κρίση στην Ελλάδα δεν έχει τελειώσει» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του αμερικανικού δικτύου CNBC.

«Με την Ευρώπη να δέχεται σήμερα μια σειρά από πιέσεις,
συμπεριλαμβανομένης της κρίσης των προσφύγων, της επιβράδυνσης της οικονομικής ανάπτυξης και του πολιτικού κατακερματισμού μετά το Brexit, είναι εύκολο να ξεχνάμε ότι η πολιτική και οικονομική κρίση στην Ελλάδα κυριαρχούσε στα πρωτοσέλιδα το περασμένο καλοκαίρι», σχολιάζει το αμερικανικό δημοσίευμα.

«Έναν χρόνο μετά κι ένα ακόμη μνημόνιο, η κατάσταση στην Ελλάδα δείχνει να είναι μοιρασμένη σε αυτούς που υποφέρουν και σε αυτούς που προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι μέσα από αυτή τη δύσκολη συγκυρία» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το CNBC.

«Κανείς δεν πιστεύει σε τίποτα πια. Υπάρχει μια γενικότερη παραίτηση. Οι άνθρωποι έχουν βρει καταφύγιο στις οικογένειές τους και παλεύουν μόνο για την οικογενειακή επιβίωση» δηλώνει στο CNBC, ο Ευάγγελος Κυριμλής, που εργάζεται σε οικογενειακή επιχείρηση, έχοντας επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη μετά από εργασία στο Λονδίνο.
http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom