Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΤΩΡΑ: Συναγερμός ξανά στις Βρυξέλλες! - Γυναίκα με ματσέτα τραυμάτισε επιβάτες λεωφορείου! - Την πυροβόλησαν αστυνομικοί


- Στο επίκεντρο για άλλη μια φορά το Βέλγιο και συγκεκριμένα στο προάστιο Uccle, των Βρυξελλών
- Μία γυναίκα με ματσέτα στα χέρια επιτέθηκε σε τρεις τουλάχιστον ανθρώπους - Αναφορές και για τραυματίες
- Υπάρχουν πληροφορίες πως η επίθεση έγινε μέσα σε λεωφορείο
- Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο άνοιξαν πυρ και την έχουν τραυματίσει
- Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο



Η τρομοκρατική επίθεση στο Βέλγιο, στις 22 μαρτίου του 2016, φαίνεται πως άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Τα περιστατικά βίας τείνουν να γίνουν... καθημερινότητα, αφού ένα ακόμη έρχεται να προστεθεί σήμερα, στον μακρύ κατάλογο των επιθέσεων.

Την πυροβόλησαν


Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μία γυναίκα που με μία ματσέτα στο χέρι σκόρπισε τον τρόμο στο προάστιο Uccle, των Βρυξελλών. Δείτε το σημείο στο χάρτη:

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επισήμως από τις Αρχές και φυσικά οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, ωστόσο το rt.com μεταδίδει πως η γυναίκα επιτέθηκε σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους, ενώ διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως το αιματηρό περιστατικό έγινε μέσα σε ένα λεωφορείο.

Υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες, ενώ το ίδιο δίκτυο αναφέρει πως η γυναίκα έχει τραυματιστεί μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε από αστυνομικούς.
Φωτογραφίες που κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκυτο δείχνουν τον δρόμο όπου η αστυνομική παρουσία είναι έντονη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για το σημείο της επίθεσης.





Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία ούτε για την ταυτότητα της γυναίκας, ούτε φυσικά και για τα κίνητρά της.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom