Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Μπουρλότο από τη Σία Αναγνωστοπούλου: “Προτιμώ τις καταλήψεις από αυτά που γίνονται στη Γαλλία & στη Γερμανία”!


Για ... δαιμονοποίηση των καταλήψεων έκανε ουσιαστικά λόγο η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι προτιμά τις καταλήψεις από τις επιθέσεις των τζιχαντιστών σε ευρωπαϊκές χώρες!

Μάλιστα πριν καν κλείσει ένα 24ωρο από την αιχμηρή ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου ότι οι αρμόδιοι υπουργοί δεν καταδίκασαν την εισβολή κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στη Θεσσαλονίκη η υπουργός αναφέρει μιλώντας στον ΣΚΑΙ “Ξαφνικά μας πειράξανε οι καταλήψεις;” και συμπληρώνει:
Όταν λείπει ο δημόσιος χώρος οι άνθρωποι πρέπει να βρουν δημόσιο χώρο Η ευκολία του ‘‘μπαίνει δεν μπαίνει η αστυνομία’’ (σ.σ σε χώρο υπό κατάληψη) εμένα δεν με αφορά” και πρόσθεσε πως “ακούω ότι πρέπει να επικρατήσει η τάξη και η ασφάλεια, πρέπει να επικρατήσει σε όλα τα επίπεδα δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο”.

Σύμφωνα με την υπουργό, «οι καταλήψεις ποτέ δεν δημιούργησαν την κρίση, έχουμε καταλήψεις από τη μεταπολίτευση, άλλα μας οδήγησαν στην κρίση, άλλα φαινόμενα που μας φτάσανε εδώ που μας φτάσανε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom