Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

«Κράτα το σόου μαϊμού, κράτα το σόου»


Γράφει ο Γεράσιμος Χολέβας
Τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής τους περνούν οι υποψήφιοι καναλάρχες και οι εκπρόσωποι τους, στο διαγωνισμό για τις άδειες… Μόνο κονσέρβες δεν πήραν μαζί τους, ορισμένοι. Κάποιοι άλλοι ήρθαν πιο χαλαροί (μάλλον θα παραγγείλουν σουβλάκια)!

Η δημοπρασία για την πρώτη άδεια υπολογίζεται πως θα διαρκέσει 12 ώρες. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα διάλειμμα για ύπνο ή ξεκούραση… Σημειώνεται πως οι άδειες είναι 4, οπότε, σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί μάλλον την Πέμπτη το πρωί.

Ίσως αυτοί που θα βγουν τελευταίοι από τη διαδικασία θα είναι αξύριστοι και ταλαιπωρημένοι. Μάλλον θα δηλώσουν και κάτι τέτοιο: «Έδωσα ένα μεγάλο αγώνα. Αυτό έχει σημασία. Προχωράμε».

Το τραγούδι που ακολουθεί θα μπορούσε να είναι ένα γενικό και …αφαιρετικό σχόλιο για τη διαδικασία, τους συμμετέχοντες και τους οργανωτές της κυβέρνηση:

Υ.Γ: Το τραγούδι είναι ένα από τα γνωστά του συγκροτήματος «Τρύπες».  Δεν έχει καμία σχέση με ένα άλλο τραγούδι που είπε, 1,5 χρόνο πριν, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος (είναι γνωστό πως το συγκρότημα «Τρύπες» δεν υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια). Σε αυτό το άλλο τραγούδι είχαμε αναφερθεί τότε («ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ» «ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ» – Η Katyusha και ο Κατήφορος).
ημεροδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom