Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Μία από τις καλύτερες χειρουργούς είχε πλαστό πτυχίο στο Αίγιο!


Επεσαν από τα σύννεφα γιατροί και ασθενείς στο Αίγιο μετά την αποκάλυψη ότι μια 40χρονη γενική χειρουργός, που θεωρείται ένα από τα «καλύτερα ονόματα» της ειδικότητάς της στην περιοχή, εργαζόταν τα τελευταία χρόνια με πλαστό πτυχίο Ιατρικής.

Η «μαΐμού» γιατρός, που είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των κατοίκων του Αιγίου αλλά και των συναδέλφων της, καθώς σε περιπτώσεις που χρειαζόταν να υποβληθούν οι ίδιοι σε χειρουργική επέμβαση την... προτιμούσαν, για να έχουν το... κεφάλι τους ήσυχο (!), διατηρούσε δικό της ιατρείο στο κέντρο της πόλης, ενώ συνεργαζόταν αφιλοκερδώς και με ιδρύματα.

Υστερα από ανώνυμη καταγγελία, ο ΔΟΑΤΑΠ διαπίστωσε ότι το πτυχίο Ιατρικής της 40χρονης, που προερχόταν από το πανεπιστήμιο του Ερεβάν της Αρμενίας, ήταν πλαστό. Αμέσως ενημερώθηκε ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου, ο οποίος διέγραψε τη «γιατρό» από τα μητρώα μελών του, ενώ διεκόπη κάθε συνεργασία της με δημόσιους ασφαλιστικούς οργανισμούς.

Η 40χρονη είχε κάνει την ειδικότητά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, υπηρέτησε ως επικουρική γιατρός στο Νοσοκομείο Αιγίου, υπέγραψε σύμβαση με το ΙΚΑ και τελικά άνοιξε δικό της ιατρείο.

«Ηταν μια άριστη γιατρός, την προτιμούσαν οι ασθενείς. Και εγώ, όταν είχα κάποιο πρόβλημα υγείας, την εμπιστεύτηκα και το αντιμετώπισε σωστά» είπε ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείου Αχαΐας (ΕΙΝΑ) Κώστας Γιαννάκενας.

δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom