Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Φρικτός θάνατος για 82χρονη από το αυτοσχέδιο ασανσέρ της πολυκατοικίας


Το ασανσέρ συνέθλιψε την άτυχη γυναίκα που σκοτώθηκε ακαριαία - Πανικός στην πολυκατοικία που ζούσε με τους αστυνομικούς να παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς και αυτόπτες μάρτυρες...

Η 82χρονη γυναίκα συνεθλίβη από αυτοσχέδιο ασανσέρ και
έχασε τη ζωή της στη Λάρισα, στην πολυκατοικία που ζούσε κοντά στον σταθμό. Πρόκειται για την Αννα Καρακάση, χήρα του γιατρού και προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας Γιάννη Καρακάση, η οποία βρέθηκε μεταξύ του μπαλκονιού του διαμερίσματος και του εξωτερικού ανελκυστήρα της πολυκατοικίας που κατέβαινε εκείνη την ώρα από πάνω, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Η άτυχη γυναίκα λίγο μετά τις 20.00 χθες βράδυ (27-06-2016), βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου ζούσε επί της οδού Μιαούλη 66 και Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η 82χρονη έβγαλε το σώμα της έξω από το μπαλκόνι θέλοντας προφανώς να ελέγξει κάτι, χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι την ίδια ώρα κατέβαινε το εξωτερικό ασανσέρ της πολυκατοικίας, το οποίο συνέδεε τα μπαλκόνια από την πίσω πλευρά με τον ισόγειο χώρο. Στο σημείο επικράτησε πανικός και κλήθηκε γρήγορα ασθενοφόρο και η αστυνομία.

Δυστυχώς όμως ήταν αργά για την άτυχη γυναίκα, που σκοτώθηκε ακαριαία. Οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τους κατοίκους της περιοχής να παραμένουν συγκλονισμένοι...

kosmoslarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom