Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Για γέλια το Ποτάμι: Κάνουν επίθεση για τις offshore αλλά είχαν ψηφίσει το άρθρο


Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε το Ποτάμι για την επίμαχη ρύθμιση που επιτρέπει ουσιαστικά τις offfshore.

«Ας πάνε λοιπόν στις περιφέρειές τους οι 152 να εξηγήσουν στους
άνεργους και όσους βασανίζονται να επιβιώσουν, ποιους ξέπλυναν και ποιους ξεπλένουν με αυτή τη διάταξη. Η κοινωνία απαιτεί ΤΩΡΑ εξηγήσεις από τους υπουργούς που υπογράφουν την εισηγητική έκθεση», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Μετά την ανακοίνωση όμως κατάλαβαν την γκάφα όπως παραδέχθηκε και ο Γιώργος Μαυρωτάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

"Αυτοκριτικό tweet:Το άρθρο 178 με τις offshore έπρεπε να είχε εντοπισθεί στην κοινοβουλευτική διαδικασία & όχι ex post.Τι να προλάβεις όμως;" αναφέρει χαρακτηριστικα.

Τα πρακτικά

Αποκαλυπτικά είναι δε και τα πρακτικά από τη συνεδρίαση όπου δεν διατυπώνεται καμία διαφωνία από τον εισηγητή του Ποταμιού.
http://www.parapolitika.gr/

Σταύρος Θεοδωράκης για το θέμα που προέκυψε

Πριν από λίγο ο Σταύρος Θεοδωράκης βγήκε στον αέρα του Παραπολιτικά fm και συνομίλησε με τον Γιάννη Κουρτάκη λέγοντας ότι δεν μπορεί να ξέρει,αλλά σίγουρα... δεν την ψήφισαν!!!Ζήτησε δε να καταργηθεί τελείως η διάταξη για τις offsore.

Eμείς συνέχισε, λέμε όχι,δεν θέλουμε να έχουν offsore οι πολιτικοί κι όσοι έχουν λεφτά στο εξωτερικό να τα φέρουν στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom