Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Επεισόδια και διακοπή στο Αιγάλεω, άνοδο για Προοδευτική! (φωτο & βίντεο)


Το δεύτερο ημίχρονο δεν άρχισε ποτέ στο Αιγάλεω, καθώς το ματς με την Προοδευτική διακόπηκε λόγω επεισοδίων αρχικά εντός και στην συνέχεια κι εκτός γηπέδου! 

Πλέον οι «βυσσινί» πανηγυρίζουν την επιστροφή τους στην Γ΄εθνική!

Το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄εθνική στιγματίστηκε από επεισόδια και κατ΄επέκταση από την διακοπή του.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης του αγώνα Αιγάλεω-Προοδευτική κι ενώ οι «βυσσινί» προηγούνταν με 0-1, υπήρξε διένεξη εντός αγωνιστικού χώρου ανάμεσα σε παράγοντα των γηπεδούχων και μέλος από τον πάγκο της ομάδας του Κορυδαλλού.

Αυτό... άναψε τα αίματα κι αμέσως αρκετός κόσμος μπούκαρε στο γήπεδο. Έτσι ο διαιτητής του αγώνα, κάλεσε τους παίκτες των δύο ομάδων να κατευθυνθούν άμεσα στα αποδυτήρια και δεν ξεκίνησε την επανάληψη.

Οι μάχες των οπαδών του Αιγάλεω με τα ΜΑΤ άρχισαν εντός αγωνιστικού χώρου και συνεχίστηκαν στα στενά γύρω από το «Στ. Μαυροθαλασσίτης».

Στο... αγωνιστικό κομμάτι και με δεδομένο ότι το ματς θα κατακυρωθεί υπέρ της «Προο», αν τελικά αποφασιστεί ότι η αναμέτρηση διακόπηκε με υπαιτιότητα των γηπεδούχων, στον Κορυδαλλό πανηγυρίζουν ήδη την άνοδο της ομάδας στην Γ΄εθνική!

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και πλάνα του gazzetta.gr:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom