Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Θρίλερ με τον Πουλίδο του Ολυμπιακού! - Επεσε θύμα απαγωγής στο Μεξικό

Το περίεργο τηλεφώνημα και οι απειλές των τελευταίων ημερών

-Απίστευτη είναι η ενημέρωση που δίνουν οι Μεξικανοί δημοσιογράφοι για τον Αλαν Πουλίδο
-Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρα η Αστυνομία θεωρεί ότι ο ποδοσφαιριστής έπεσε θύμα απαγωγής
-Ο επιθετικός του Ολυμπιακού εξαφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Ταμαουλίπας και από τότε δεν έδωσε σημεία ζωής
-Ο εισαγγελέας επιβεβαίωσε ότι έχουν χαθεί τα ίχνη του ποδοσφαιριστή
-Τι είπε ο αδερφός του για την εξαφάνιση θρίλερ
-Ο Πουλίδο ήταν πριν από δύο ημέρες στη Σαντορίνη με τη σύντροφό του

Τα νέα που προκύπτουν για τον παίκτη του Ολυμπιακού σοκάρουν. Δημοσιεύματα των Μεξικανών αναφέρουν ότι ο Αλαν Πουλίδο πιθανότατα απήθχη.

Εξαφανίστηκε χθες το βράδυ και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Οι δικοί του ενημέρωσαν την Αστυνομία ότι έχουν χάσει τα ίχνη του και οι Αρχές ανέφεραν ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής από αγνώστους.
Επίσημες πληροφορίες δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή από τις Αρχές της χώρας, αλλά αναμένονται. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του παίκτη του Ολυμπιακού συνεχίζονται.

Η  γραμμή εκτάκτων κλήσεων 066 του Μεξικού δέχθηκε τηλεφώνημα τα ξημερώματα της Κυριακής (2.00 π.μ.) και αυτό ανέφερε ότι έχουν απαγάγει τον ποδοσφαιριστή! Ετσι, προέκυψε και η ανησυχία των Αρχών που αμέσως άρχισαν να αναζητούν τον παίκτη, τον οποίο δεν μπορούσε να βρει κανείς από τους δικούς του.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν από το τηλεφώνημα και για το σημείο, όπου πιθανότατα θα μπορούσαν να εντοπίσουν τον "ερυθρόλευκο" παίκτη, όπως ανέφεραν πηγές από την Αστυνομία και οι ίδιοι συμπλήρωσαν ότι ο άσος του Ολυμπιακού είχε απειληθεί πολύ το τελευταίο διάστημα... 

Αμέσως, άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, αλλά και των δραστών και στην αναζήτησή του συμμετέχουν ακόμη και ελικόπτερα...
Ο αδελφός του ποδοσφαιριστή, Αρμάντο, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Millenio» και επιβεβαίωσε την εξαφάνισή του παίκτη, αλλά και την πιθανότητα απαγωγής. Η πόλη, όπου χάθηκαν τα ίχνη του, έχει και άλλα περιστατικά απαγωγής γεγονός που ενισχύει το σενάριο της απαγωγής του. Πάντως, υπάρχουν ακόμη ΜΜΕ στο Μεξικό που είναι επιφυλακτικά για το ενδεχόμενο της απαγωγής του. 
  
Η φωτογραφία που έβγαλε με τη σύντροφό του, Ιλεάνα Σάλας λίγο πριν από την απαγωγή.


 Ο Πουλίδο φέρεται να είχε πάει σε πάρτι με τη σύντροφό του με την οποία δέχθηκαν επίθεση από έξι ένοπλα άτομα, πιθανότατα μασκοφόροι. Αυτοί, πιθανότατα τους επιτέθηκαν στο δρόμο, ενώ βρίσκονταν σε ένα μικρό φορτηγό. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απαγωγείς άφησαν ελεύθερη την Ιλεάνα, η οποία βρέθηκε στην είσοδο ενός πάρκου. Με τη Σάλας, ήταν πριν από δύο ημέρες στη Σαντορίνη. Η κοπέλα σύμφωνα με τα μεξικανικά ΜΜΕ έχει καταθέσει, ενώ παραμένει σε κατάσταση σοκ.
Η αντίδραση του Ολυμπιακού

Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε εγρήγορση για το θέμα και φυσικά δεν στέκονται με τα χέρια σταυρωμένα. «Δεν επιβεβαιώνουμε τίποτα, όμως είναι κάτι που το ψάχνουμε και το κοιτάμε πολύ σοβαρά», ενημέρωσαν. Στον Ολυμπιακό θα προβούν σε επίσημη ενημέρωση για την υπόθεση του Αλαν Πουλίδο, αφού πρώτα κάνουν τη δική τους έρευνα και έχουν στοιχεία επίσημα και εξακριβωμένα. Ο Ολυμπιακός επικοινώνησε με την οικογένεια του παίκτη και επιβεβαίωσε την εξαφάνισή του. 

Ετσι μεταδόθηκε από τη μεξικανική τηλεόραση η είδηση για την υπόθεση του Πουλίδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom