Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Έτοιμο εντός τεσσάρων μηνών το νέο αεροδρόμιο Πάρου;;;

Κι έτσι να 'ναι η μισή σεζόν πάει στράφι!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ σύμφωνα με τη λαική θυμοσοφία.

Αυτό μάλλον ισχύει και για το πολυπόθητο νέο αεροδρόμιο που εδώ
και χρόνια αναμένεται να κατασκευαστεί στην Πάρο με την προσδοκία να αυξήσει τις τουριστικές εισροές προς το νησί καθώς θα είναι σε θέση να εξυπηρετεί μεγαλύτερα αεροσκάφη και ίσως πτήσεις απευθείας από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του psts.gr το «όνειρο» του νέου αεροδρομίου βαίνει προς υλοποίηση καθώς εντός του Απριλίου θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του.

Όπως προβλέπεται από το χρονοδιάγραμμα της κατασκευαστικής σύμβασης, το αεροδρόμιο θα πρέπει να παραδοθεί προς χρήση εντός τεσσάρων μηνών (120 ημερών) από την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών.

Ίδωμεν φυσικά για το εάν τελικά θα προχωρήσουν όλα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, ώστε να πραγματοποιηθεί η επιθυμία αλλά και η ανάγκη της τοπικής κοινωνίας για μαζικότερη τουριστική προσέλευση από αέρος αυτή τη φορά...
από http://parianostypos.gr

Σημ.Ζείδωρον:Σαφώς και οι παραπάνω όμορφες εικόνες είναι "μακέτο", που έλεγε κι ο Σημίτης,αφού η κατάσταση του νέου αεροδρομίου είναι κάπως έτσι και μακάρι να τις δούμε το καλοκαίρι που φτάνει οσονούπω


ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΜΚΕ
ΠΑΡΟΣ 27/03/2016

Η ΑΜΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΑΡΟΥ ενημερώνει τους χορηγούς και τους φίλους που ενδιαφέρονται για την πορεία ολοκλήρωσης και λειτουργίας του νέου Αερολιμένα Πάρου, για τις εξελίξεις που έχουν σημειωθεί:

Στις αμέσως επόμενες ημέρες θα έχουμε την έναρξη των εργασιών για τις κτιριακές εγκαταστάσεις με συμβατικό ορίζοντα ολοκλήρωσης τις 115 ημέρες. Παράλληλα επανεκκίνησαν οι διακοπείσες μέχρι τώρα εργασίες του τελευταίου τμήματος από την εργολαβία που αφορά στο πεδίο ελιγμών, το φωτισμό, την περίφραξη και άλλες βοηθητικές εργασίες, με στόχο να παραδοθούν και τα δυο έργα για χρήση ταυτόχρονα.

Ακόμη από την πλευρά της ΥΠΑ γίνονται οι κατάλληλες ενέργειες ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες άδειες λειτουργίας στο διάστημα αυτό.

Η ελπίδα μας ότι θα έχουμε την έναρξη εμπορικών πτήσεων την τρέχουσα τουριστική περίοδο γίνεται πραγματικότητα. Η Πάρος από τη φετινή τουριστική περίοδο θα εξυπηρετείται από το νέο αεροδρόμιο με πενταπλασιασμό των θέσεων μεγαλύτερων αεροσκαφών και είναι ανοικτό το ενδεχόμενο σύνδεσης και με νέους προορισμούς.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μέχρι σήμερα χορηγούς μας και να ζητήσουμε από τους υπόλοιπους πολίτες και φίλους του νησιού μας να συνδράμουν σ’ αυτήν την προσπάθεια.

Μέχρι σήμερα στην υλοποίηση του οράματος μας έχουν συμβάλει οι παρακάτω χορηγοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Α. Με ποσά από 1.000,00€ και πάνω: 
1. Ενωση Ξενοδόχων Πάρου – Αντιπάρου 2. Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Πάρου 3. Τουριστικές – Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις ΚΑΛΥΨΩ Α.Ε 4. Κοσμίτης Ιωάννης Α.Ε Ξενοδοχειακή Τουριστική Εταιρεία 5. Fragola Albert 6. Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Εργων 7. Χατζηνικολάκης Σωτήριος του Γεωργίου 8. Τσοπάνης Ιωάννης του Ευαγγέλου 9. WATT A.E 10. FX 2 SAS 11. Φιλιώτης Διονύσιος 12. Steven L. Tarrico

Β. Με ποσά έως 1000,00€ 
1. Κοσμάς Ελευθέριος του Ευαγγέλου 2. Μπιζάς Γεώργιος του Ιωάννου 3. Σμπαρούνη Ευθαλία Ξενοδοχείο ΧΡΙΣΤΙΝΑ Νάουσα 4. Λαγγιώτης Α.Ε ANGELS VILLAS 5. Σαμαρά – Κρίσπη Αναστασία του Παντελή 6. Μελανίτου Μαρουσώ του Θεοδώρου 7. Ρώμας Μιχαήλ του Κωνσταντίνου 8. Δρακόπουλος Κ. του Εμμανουήλ 9. Μεταξάς Πέτρος 10. Πρέκας Φραγκίσκος & Σια Ο.Ε «ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ» 11. Palagios Garcia Roberto Fracisco 12. Δημόπουλος Γεράσιμος του Ανδρέα 13. Δημόπουλος Ανδρέας 14. Πετρογιάννης Παναγιώτης του Αθανασίου 15. Καρποδίνης Ευάγγελος του Αλέξανδρου 16. Σμπαρούνης Νικόλαος του Χαραλάμπους 17. Bernard Caron 18. Πατέλη Αικατερίνη του Κωνσταντίνου 19. Παπαδάκης Νικόλαος 20. Φιφλής Κωνσταντίνος του Ιωάννου 21. Ελένη – Βασίλης Μπαρμπέρης 22. Ανουσάκη Μαρία 23. Δελαβίνιας Σταμάτης 24. Χανιώτης Εμμανουήλ του Αντωνίου 25. Τζώρτζης Νικόλαος 26. Dr Rundshagen Michael 27. Παπαδημητρόπουλος Εμμανουήλ 28. Κάπαρη Μαρία 29. Μπαρμπαρήγος Γεώργιος 30. Πετρόπουλος Δημήτριος του Παναγιώτη 31. Ντόλκας Αντώνιος 32. Boizrd Vincent Louis 33. Αναστασάκος Γεώργιος 34. Σπανού Φωτεινή 35. Baber 36. Ραγκούσης Γεώργιος
37.Μαρινόπουλος Αθανάσιος

Paros New Airport Supporters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom