Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Εβρεχε γκολ στο Αγρίνιο! Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 2-5 (φωτο & βίντεο)

Παρά τα 5 γκολ ήρωας ο Κυριακίδης

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος,ο οποίος τον νίκησε κατά κράτος,αφού ήταν τουλάχιστον δύο κλάσεις ανώτερος.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έπεφτε μόνο βροχή,αλλά έβρεχε και γκολ (τα 5 από τα 7).

Εγινε ένα καλό και χορταστικό ματς με τον Παναιτωλικό να υποκλίνεται στην ανωτερότητα του πρωταθλητή και τον Φορτούνη να συγχαίρει τον Κυριακίδη για τις επεμβάσεις του.

Στο 5′ η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς για τον Παναιτωλικό:Ο Ουάρντα έσπασε την μπάλα στον Πάουλο,ο οποίος την έστειλε άουτ στο τετ-α-τετ με τον Καπίνο.

Στο 7′ ΓΚΟΛ 0-1 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ωραία σέντρα του Ερνάνι από τα αριστερά, ο Φορτούνης πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και με όμορφη κεφαλιά άνοιξε το σκορ.(δείτε το εδώ)

Στο 25′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό:Πρωταγωνιστής πάλι ο Ουάρντα που βγήκε δεξιά απέναντι στον Καπίνο, όμως το διαγώνιο σουτ του πέρασε άουτ.

Στο 30′ ΓΚΟΛ 0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φοβερό άλμα και κεφακιά του Ντα Κόστα μετά από κόρνερ του Ερνάνι και η μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη.(δείτε το εδώ)

Στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου είχαμε ένα ρεσιτάλ εκτελέσεων απ' ευθείας κόρνερ από τον σπεσιαλίστα Φορτούνη,αλλά ο Κυριακίδης του στέρησε τη χαρά του γκολ.



Και χορευτικά στην ανάπαυλα...

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή από πλευράς Παναιτωλικού και δύο καλές επιθετικές του ενέργειες με τους Μάκο και Μουνιός...

Μετά ο Ολυμπιακός ξαναπήρε τα ηνία και φιλοδώρησε τους Αγρινιώτες με ακόμα δύο γκολ

Στο 57' έγινε το 0-3:Σουτ του Φορτούνη, ο Χαντάκιας με τάκλιν έδιωξε, αλλά ή μπάλα έφτασε στον Σεμπά στα δεξιά,αυτός στόπαρε και με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-3.(δείτε το εδώ)

Στο 69' το 0-4 από τον Πουλίδο:Κάθετη μπαλιά του Φορτούνη, ο Σεμπά μπροστά από τον Κυριακίδη γύρισε και ο ΠΟυλίδο σε κενή εστία με πλασέ έκανε το 0-4.

Από το σημείο αυτό και μετά ο Παναιτωλικός πάλεψε για το γκολ της τιμής,ενώ ο Ολυμπιακός μάλλον έσβησε τις μηχανές....

Κι όμως στο τελευταίο πεντάλεπτο που όλοι πλέον είχαν χαλαρώσει μπήκαν ακόμα τρία γκολ!

Στο 85' το 0-5:Ο Φορτούνης γύρισε από τα αριστερά και ο Πάρντο στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έκανε το 0-5

Τελικά το γκολ της τιμής ήρθε στο 88':Ο Ουάρντα επιχείρησε το σουτ από τα αριστερά, η μπάλα στο κεφάι του Ντα Κόστα και στα δίχτυα του Ολυμπιακού 1-5.

Δεύτερο γκολ ο Παναιτωλικός στο 90:Ατομική ενέργεια του Κάπελ, ο Μαζουακού τον έκοψε, αλλά ο παίκτης του Παναιτωλικού με προβολή έκανε το 2-5.


Αγκαλιάστηκαν Φορτούνης και Κυριακίδης στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να δίνει συγχαρητήρια στον γκολκίπερ του Παναιτωλικού για τις τρεις διαδοχικές αποκρούσεις του,σε ισάριθμα δικά του σουτ,τα δύο μάλιστα με απ' ευθείας κόρνερ.

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης):Κυριακίδης, Κουτρουμάνος, Κούσας, Χαντάκιας, Ρουμπουλάκου(67' Κάπελ), Μάκος, Παπάζογλου(77' Παπουτσογιαννόπουλος), Πάουλο(46' Βασιλείου), Φερέιρα, Ουάρντα, Μουνιός.

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα):Καπίνο, Ντα Κόστα, Φορτούνης, Κασάμι(77' Μπουχαλάκης), Ομάρ, Πουλίδο, Σιόβας, Μαζουακού, Ζντιέλαρ, Ερνάνι(68' Πάρντο), Σεμπά(77' Φούστερ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom