Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Παράσιτα οι Συνταξιούχοι,πρέπει να κοπούν οι συντάξεις! λέει και δεν ντρέπεται η Δρ. Μιράντα Ξαφά (βίντεο)

Αι μαρή παρά πέρα! έλεος πια μ' όλους εσάς τους επαΐοντες...

Τους λόγους για τους οποίους πρέπει να κοπούν οι συντάξεις εξήγησε με σοβαρότητα και κύρος το πρώην στέλεχος του ΔΝΤ Δρ. Μιράντα Ξαφά σε συνέντευξη στο μόνιμο στέκι της τον ΣΚΑΙ.

«Οι συντάξεις θα πρέπει να κοπούν» είπε συγκεκριμένα αιτιολογώντας την άποψη του ταμείου ως εξής: «Ξοδεύουμε για συντάξεις το 17% του ΑΕΠ από αυτό που παράγει η χώρα κάθε χρόνο. Όποιο κομμάτι από το ΑΕΠ απορροφούν οι συνταξιούχοι το απομυζούν από τους εργαζόμενους».

Δηλαδή κατά την κυρία Ξαφά οι Συνταξιούχοι  είναι παράσιτα!

Το ότι οι συνταξιούχοι έχουν καταβάλει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ένα σκασμό λεφτά στα ταμεία τους και τα 'φαγαν οι φίλοι της οι πολιτικάντηδες ούτε που απασχολεί την κυρία Δρ. που δήθεν κόφτεται για τους εργαζόμενους...

Αι μαρή παρά πέρα! έλεος πια μ' όλους εσάς τους επαΐοντες...



Ακούστε την ίδια κυρία τον Αύγουστο του 2011 να λέει τα ακριβώς ανάποδα:


Ακριβώς στο 9:30 του βίντεο λέει: οι στόχοι δεν μπορούν να επιτευχθούν με οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις όπως έγινε πέρσι,ούτε με εφάπαξ φορολογίες... και προτείνει απολύσεις εργαζομένων σε ΔΕΚΟ ....

Διαλέγετε και παίρνετε...

Το βιογραφικό από τη σελίδα της
H Δρ. Μιράντα Ξαφά ξεκίνησε την καριέρα της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην Ουάσινγκτον to 1980, όπου επικεντρώθηκε στα σταθεροποιητικά προγράμματα στη Λατινική Αμερική. Το 1991-93 εργάστηκε ως Διευθύντρια του Οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη στην Αθήνα, και εν συνεχεία εργάστηκε ως αναλύτρια των διεθνών αγορών στο Λονδίνο και στην Αθήνα. Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ΔΝΤ την περίοδο 2004-09, και εν συνεχεία στέλεχος της I.J. Partners με έδρα την Γενεύη, είναι τώρα διευθύνoυσα σύμβουλος της E.F. Consulting στην Αθήνα και ερευνήτρια του Center for International Governance Innovation (CIGI). Έχει διδάξει οικονομικά στο πανεπιστήμιο Pennsylvania των ΗΠΑ, όπου έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές, και στο Princeton, και έχει δημοσιεύσει άρθρα και μελέτες πάνω σε διεθνή οικονομικά θέματα.

Αν θέλετε έχουμε κι άλλα για τη Δρ:
Μιράντα Ξαφά: "Εχω αποσύρει τις καταθέσεις μου από τις Ελληνικές τράπεζες"!

Μη λοιδορείτε τη Γερμανία γιατί θυμώνουν ο Τζήμερος,ο Δήμου κι άλλοι 40

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom