Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο χρωμάτων στον Ασπρόπυργο! (φωτο & βίντεο)


Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη σε εργοστάσιο χρωμάτων στον Ασπρόπυργο. Η φωτιά είναι τόσο μεγάλη που οι καπνοί φαίνονται από πολλές περιοχές της Αττικής.



Το εργοστάσιο είναι στην περιοχή Καλιστήρι, στον Ασπρόπυργο και επι τόπου βρίσκονται 81 πυροσβέστες με 27 οχήματα και οκτώ άτομα πεζοπόρο.
Η εικόνες από το εργοστάσιο μαρτυρούν το μέγεθος της φωτιάς και το δύσκολο έργο της πυροσβεστικής.

Ωστόσο καθώς μιλάμε για εργοστάσιο με εξαιρετικά εύφλεκτα υλικά η πλήρης κατάσβεση της πυρκαγιάς είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Η φωτιά καίει σε έναν χώρο περίπου 3.500 - 4.000 τετραγωνικών, ενώ συνολικά οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου εκτίνονται στα 8.000 τετραγωνικά. Ευτυχώς δεν υπάρχει εγκλωβισμένος άνθρωπος, ενώ χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής η φωτιά έχει περιοριστεί στον χώρο του εργοστασίου και δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης σε άλλα κτήρια της περιοχής.

Εργαζόμενοι δήλωσαν στο Newsit.gr ότι "η φωτιά ξεκίνησε πριν από 40 λεπτά για αγνώστους λόγους. Γρήγορα εξαπλώθηκε. Ευτυχώς το εργοστάσιο εκκενώθηκε πολύ γρήγορα. Οι εργαζόμενοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους".
Η φωτιά καίει κυρίως στα υπόγεια τμήματα του εργοστασίου, ενώ από τη στιγμή που οι πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες στο κτήριο κύριο μέλημά τους είναι να μην ξεφύγουν και επεκταθούν στις δεξαμενές με τα εύφλεκτα υλικά που χρησιμοποιούνται ως διαλύτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom