Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Πάλι αύριο στο Αγρίνιο η Νικολούλη: Τι αποκαλύπτει μάρτυρας-κλειδί για θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 20χρονο

Ο περίεργος ρόλος της νεαρής γυναίκας και η παρεξήγηση με την παρέα της…

Και πάλι η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη "Φως στο Τούνελ" θα ασχοληθεί με μία υπόθεση που συγκλόνισε το Αγρίνιο το καλοκαίρι του 2014,με το θάνατο 20χρονου νεαρού που θεωρήθηκε ένα ακόμα τροχαίο.

Διαβάζουμε τότε,στις 21 Ιουνίου του 2014,στο agrinioreport:Τραγική κατάληξη είχε  η νυχτερινή βόλτα για ένα 20χρονο παιδί, που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε.

Το δυστύχημα έγινε στις 3.35 τη νύχτα, στην οδό Μιχαλακέα στο Αγρίνιο.Υπήρξε μεγάλη αναστάτωση και κινητοποίηση απ’ τις αρμόδιες υπηρεσίες, δυστυχώς όμως, ο 20χρονος έχασε τη μάχη.

Να σημειωθεί ότι το συμβάν καταγράφεται ως εκτροπή δικύκλου, δεν υπάρχει δηλαδή εμπλοκή άλλου οχήματος.

Το σημείο που έγινε το τραγικό δυστύχημα είναι κατηφορικό και ιδιαίτερα επικίνδυνο....

Δύο μέρες μετά το δυστύχημα  διαβάζουμε στο agriniopress.gr/:Συγκλονίζει ο θάνατος του 20χρονου-το μήνυμα του στο facebook

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του 20χρονου Δημήτρη , γιου γνωστού επαγγελματία του Αγρινίου, που τα ξημερώματα του Σαββάτου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, μετά από εκτροπή του δικύκλου που οδηγούσε, στην οδό Μιχαλακέα.

Ο άτυχος νέος, που όπως φαίνεται είχε πάθος με τα δίκυκλα είχε μάλιστα ως εικόνα του προφίλ του μια φωτογραφία με μηχανές και το μήνυμα που ανατριχιάζει σήμερα, δυο μέρες μετά τον θάνατο του: «Τουλάχιστον να πεθάνεις με τον τρόπο που διάλεξες να ζεις…».

Η τελευταία του καληνύχτα ήταν λίγο πριν το δυστύχημα, με ένα τραγούδι, ενώ από το Σάββατο ο τοίχος του στο facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα φίλων και γνωστών του που τον αποχαιρετούν.....

Σήμερα το βράδυ η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη δίνει νέα διάσταση στο  θανατηφόρο τροχαίο. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του άτυχου Δημήτρη Τ. δεν πίστευε πως το τροχαίο οφείλονταν σε υπαιτιότητα του νεαρού.

Μάλιστα λίγες μέρες μετά το δυστύχημα η οικογένεια του άτυχου νέου είχε δώσει στη δημοσιότητα ανακοίνωση-έκκληση στα τοπικά ΜΜΕ, ώστε να βρεθούν άνθρωποι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Απόψε λοιπόν στην εκπομπή του Alpha θα παρουσιαστεί μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα,ενώ παρόντες στο studio θα είναι οι γονείς του άτυχου νέου, σε μια προσπάθεια να βρεθούν και άλλοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στη σελίδα της Αγγελικής Νικολούλη η εκπομπή προαναγγέλλεται ως εξής:

Μάρτυρας αποκαλύπτει το σκηνικό του τρόμου…

Η νυχτερινή έξοδος για τον 20χρονο νέο, μετατράπηκε σε εφιάλτη στο δρόμο της επιστροφής.

Το άγρυπνο μάτι του μάρτυρα κατέγραψε μες στη νύχτα το σκηνικό του τρόμου…

Ο περίεργος ρόλος της νεαρής γυναίκας και η παρεξήγηση με την παρέα της…

Δείτε αύριο το αποκαλυπτικό «Φως στο Τούνελ» λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ στην τηλεόραση του Alpha.

Γηγενής Αγρινιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom