Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 2-0

Μορφή του αγώνα ο Δημήτρης Κυριακίδης

Στους Ζωσιμάδες αναμετρήθηκαν το μεσημέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό για την 25η αγωνιστική της Super League.Οι δύο ομάδες είχαν διαφορά τριών βαθμών,με τον Παναιτωλικό στους 31 να διατηρεί ελπίδες για πλασάρισμα στην πεντάδα.

Τελικά ο ΠΑΣ επικράτησε 2-0 και τον έπιασε στο βαθμολογικό πίνακα.

Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι  στο πρώτο μισάωρο του αγώνα με τον ΠΑΣ να υπερέχει αισθητά,αλλά τον Παναιτωλικό να έχει Κυριακίδη στα γκολπόστ.Και στο δεύτερο ημίχρονο πάλεψε ο τερματοφύλακας των Αγρινιωτών κάνοντας εκπληκτικές αποκρούσεις.


Στο 9' η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ με τον Ίλιτς να μπαίνει από δεξιά και γυρίζει παράλληλα για τον Μανιά, η προβολή του οποίου από κοντά έφυγε άουτ!

Λίγο μετά στο 11' ο Τσουκαλάς έβγαλε μόνο του τον Ακόστα, ο Κυριακίδης βγήκε εγκαίρως στα πόδια του και απέκρουσε, κερδίζοντας και επιθετικό φάουλ!

Στο 15' ο Κάπελ στην περιοχή του ΠΑΣ και από αριστερά εξαπέλυσε ξαφνικό σουτ,αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Στο 26' νέα πολύ καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ! Ο Ίλιτς βρέθηκε προ του Κυριακίδη,όμως το σουτ απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού.

Στο 35' τρομερή προσπάθεια του Κάπελ και αριστερό σουτ από το ημικύκλιο,ανάγκασε σε πολύ ωραία επέμβαση τον Περιστερίδη που απέκρουσε σε κόρνερ.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού στη συνέχεια έπεσε και στο 40' σ' ένα μακρινό σουτ του Λίλα δεν δυσκολεύτηκε ο Κυριακίδης.

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΣ,αλλά 0-0...


Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Τσουκαλά στο 47' να επιχειρεί ένα άστοχο σουτ για τους Γιαννιώτες.

Ενα σουτ στο 48' του Βασιλούδη έξω απο την περιοχή το οποίο πέρασε αούτ και μετά... χαλαρά!!!

Πεσμένος ο ρυθμός,χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με το ΠΑΣ να έχει την πρωτοβουλία και τον Παναιτωλικό να κρατάει εύκολα το μηδέν...

Μετά το εικοσάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου ήρθε η ώρα του Κυριακίδη

Στο 66' τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ! Ο Μανιάς μόνος του πήρε την κεφαλιά και ο Κυριακίδης πάλι έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο 67' και 68' ακόμα δύο ευκαιρίες για τον ΠΑΣ,όταν το σουτ του Ίλιτς απέκρουσε σε κόρνερ ο Κυριακίδης και στη συνέχεια ο Τζημόπουλος αστόχησε εξ' επαφής.

Μέσα σε ένα δίλεπτο, ο ΠΑΣ έχασε τρεις μοναδικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ κι αυτό οφείλεται στον γκολκίπερ του Παναιτωλικού,Δημήτρη Κυριακίδη.

Στο 72' ήρθε το γκολ για τον ΠΑΣ:Ο Άντι Λίλα πήρε την γυριστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ιλιτς και την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε να υπερέχει ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ και στο 77' σε εκτέλεση φάουλ του Ίλιτς,ο Τζημόπουλος έπιασε κεφαλιά και... επέμβαση για όσκαρ από τον Κυριακίδη,που δέχτηκε τα συγχαρητήρια των παικτών των Ιωαννίνων.

Στο 92' δεύτερο γκολ για τον ΠΑΣ που έκανε το 2-0 με κεφαλιά του Ακόστα, ύστερα από ασίστ του Ηλιάδη.

Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα,εκπληκτικός για ακόμα μία φορά ο Κυριακίδης!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Λίλα, Μανιάς(81' Γιάκος), Ναδάλες(93' Καρανίκας), Ακόστα, Στρούνα, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ίλιτς(89' Ηλιάδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν(87' Κλέσιο), Πάουλο(79' Χαντάκιας), Βασιλούδης(79' Φερέιρα), Ουαρντά, Κάπελ, Μουνιός, Μαρκόβσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom