Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Nέα μήνυση και αγωγή Παπασταύρου κατά της Κontranews


Νέα μήνυση και αγωγή σε βάρος της εφημερίδας Κontranews,του Γ. Κουρή και των υπευθύνων της θα καταθέσει ο άλλοτε σύμβουλος του Αντ. Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου, μετά και το σημερινό δημοσίευμα που τον εμφανίζει να έχει σχέση με την αποκαλούμενη λίστα χαρτοφυλακίου (που ερευνάται από τους οικονομικούς εισαγγελείς).

Ο ίδιος διαψεύδει το δημοσίευμα δηλώνοντας μάλιστα ότι «η μόνη λίστα που δεν με έχουν ακόμα συσχετίσει είναι η λίστα τρομοκρατών».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Παπασταύρου αναφέρει:

"Καταθέτω άμεσα νέα μήνυση και αγωγή κατά της εφημερίδας "Κόντρα" και των υπευθύνων της για το σημερινό της νέο, άθλιο και συκοφαντικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα. Είναι εντελώς ψευδές ότι έχω οποιαδήποτε σχέση, με οποιαδήποτε ιδιότητα με αγορές ομολόγων αμερικανικού ή γερμανικού ή οποιουδήποτε άλλου δημοσίου όπως ψευδώς αναφέρεται στο δημοσίευμα. Η μόνη λίστα που δεν με έχουν ακόμα συσχετίσει είναι η λίστα τρομοκρατών."

Να θυμίσουμε ότι στις 21 Φεβρουαρίου και πάλι ο Σταύρος Παπασταύρου με δήλωσή του είπε ότι θα μήνυσει την Κontranews για δημοσίευμα που τον ενέπλεκε με τη λίστα Μπόγιαρνς.

Διαβάστε σχετικά:
Μήνυση και αγωγή Παπασταύρου στην Kontranews για το "Λίσταρχος"! - "Δεν είμαι στη λίστα Μπόργιανς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom