Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΤΩΡΑ: Κάθε πόλη και hot spot, κάθε χωριό και καταυλισμός! - ΤΟΤΕ: Κάθε πόλη και στάδιο,κάθε χωριό και γυμναστήριο!

Σας θυμίζει τίποτα;
Δείτε το χάρτη με τους χιλιάδες εγκλωβισμένους μετανάστες και πρόσφυγες

Κάθε διαθέσιμο χώρο-από κλειστό γυμναστήριο,γήπεδο,στρατόπεδο και  κάμπιγκ- ο οποίος θα μπορούσε να φιλοξενήσει πρόσφυγες και μετανάστες ζητά η κυβέρνηση από την τοπική αυτοδιοίκηση και την εκκλησία .

Κι αυτό διότι αυτή την ώρα βρίσκονται στη χώρα περίπου 30.000 πρόσφυγες και μετανάστες ενώ οι εκτιμήσεις του αρμόδιου υπουργού ανεβάζουν το νούμερο που θα προκύψει ακόμη και στις 70 χιλιάδες.

Τι ζήτησαν από δημάρχους, περιφερειάρχες και εκκλησία

Ο γενικός συναγερμός ήχησε  σε ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών υπό τον Παναγιώτη Κουρουμπλή με τη συμμετοχή  Μουζάλα , Δρίτσα, Ξανθού ,Ξυδάκη,  και των εκπροσώπων των Δήμων , των Περιφερειών της εκκλησίας. 


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ζητήθηκε από τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να καταγράψουν και να προετοιμάσουν τις κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, τα συνεδριακά κέντρα τα κάμπινγκ, τις κατασκηνώσεις και τα εγκαταλελειμένα στρατόπεδα των περιφερειών τους για την φιλοξενία προσφύγων.



Η κυβέρνηση σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα επισπεύσει τις διαδικασίες και τους διαγωνισμούς για τη στέγαση και σίτιση των προσφύγων ώστε να μην αναγκαστεί να κηρύξει σε κατάσταση έκτακτης κάποιες περιοχές.

Δείτε το χάρτη με τους χιλιάδες εγκλωβισμένους μετανάστες και πρόσφυγες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom