Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Σκάνδαλο μεγατόνων! Κρατικοποιούν το Μέγαρο Μουσικής - Φορτώνουν στο λαό τα χρέη του Λαμπράκη (βίντεο)

Δείτε ολόκληρη την τροπολογία

Φορτώνουν στον ελληνικό λαό τα χρέη του Λαμπράκη και του Ψυχάρη - Πρώτη φορά τέτοια Αριστερά - Πουλάνε σε ξένα funds τα σπίτια των Ελλήνων και κρατικοποιούν τα χρέη των διαπλεκόμενων μεγαλοεκδοτών

Κι όμως, η κυβέρνηση κάνει... κρατικοποιήσεις! Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Την ώρα που ο λαός πεινάει και βρίσκεται στα όρια της ανέχειας, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βρίσκει τρόπο να καλύψει τα χρέη των διαπλεκόμενων που... δήθεν θα τσάκιζαν! Τσίπρας και Καμμένος δεν τιμούν ούτε τα λόγια τους!

Πρόκειται για κάτι πρωτοφανές στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Την ώρα που Τσίπρας και Καμμένος πουλάνε τα δάνεια των πολιτών σε ξένα funds, παράλληλα προχωράνε στην κρατικοποίηση των χρεών του Μεγάρου Μουσικής, συμφερόντων του Ιδρύματος Λαμπράκη και του Σταύρου Ψυχάρη.

Πριν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, ο Αλέξης Τσίπρας έβγαινε στα κανάλια και έλεγε ότι δεν είναι δυνατόν να φορτωθεί ο ελληνικός λαός τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής το οποίο επιβάρυναν οι διοικήσεις του Λαμπράκη και του Ψυχάρη. Θεωρούσε αδιανόητο να κρατικοποιηθεί το Μέγαρο Μουσικής και διεμήνυε πως οι εκδότες και οι ολιγάρχες πρέπει επιτέλους να πληρώσουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ:


Φαίνεται όμως πως ο Αλέξης Τσίπρας ξέχασε και αυτή την προεκλογική δέσμευση. Ξέχασε τις υποσχέσεις προς το λαό και τώρα σπεύδει να τον φορτώσει με τα βάρη ιδιωτών που τόσα χρόνια τρώνε – και θα συνεχίσουν να τρώνε – στην υγεία του κορόιδου ελληνικού λαού.

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, που κουνάει το δάχτυλο καθημερινά στους πολίτες, κατέθεσε σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, τροπολογία με την οποία περνάει στα χέρια του Δημοσίου το Μέγαρο Μουσικής.

Σύμφωνα με την τροπολογία οι κτηριακές εγκαταστάσεις του Μεγάρου αλλά και οι δανειακές και ληξιπρόθεσμες οφειλές του Μεγάρου περνούν στην κυριότητα του ελληνικού δημοσίου ενώ η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου μεταβάλλεται υπέρ του ελληνικού δημοσίου.

Η είδηση έχει προκαλέσει ΣΟΚ, καθώς η κυβέρνηση προχωρά σε μια εντελώς παράλογη ενέργεια με δεδομένο την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

-Γιατί άραγε η κυβέρνηση προχωρά σε αυτή την ενέργεια;
-Γιατί Τσίπρας και Καμμένος σπεύδουν να πληρώσουν τα χρέη του Λαμπράκη και του Ψυχάρη, τους οποίους έβριζαν προεκλογικά και τους κατηγορούσαν για διαφθορά και διαπλοκή;
-Με ποια λογική φορτώνονται τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής στις πλάτες του ελληνικού λαού;
-Έτσι χτυπά τη διαπλοκή ο Τσίπρας και ο Καμμένος;
-Μήπως κ. Τσίπρα και κ. Καμμένο αυτή η κίνηση αποτελεί πρόβα τζενεράλε για το «κούρεμα» των δανείων του ΔΟΛ και του Πήγασου;
-Μήπως τελικά κ. Τσίπρα και κ. Καμμένο τα βρήκατε με τους μεγαλοεκδότες και τους ολιγάρχες που βρίζατε προεκλογικά;

Ο λαός απαιτεί εξηγήσεις «ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»!

http://www.newsbomb.gr/

Δείτε ολόκληρη την τροπολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom