Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Νέα φωτοβολίδα από το ΣΔΟΕ - 10 πολιτικοί,τηλεπερσόνα και άνεργοι στη λίστα της UBS! (βίντεο)

Ρε μάγκες στα ταμεία του κράτους μπήκε καμιά δεκάρα απ' όλους αυτούς που κάθε τόσο πετάτε στον αέρα εν είδει βεγγαλικού;

- Δέκα πολιτικά πρόσωπα, εν ενεργεία και μη, βρίσκονται στη λίστα με τους καταθέτες της UBS
- Παρουσιάστρια ενημέρωσης αντιμέτωπη με το ΣΔΟΕ για 2,5 εκατ. ευρώ
- Ζευγάρι ανεπάγγελτων με καταθέσεις 25 εκατομμυρίων ευρώ
- Σε εξέλιξη οι έρευνες για μεγάλα ποσά καταθέσεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό




Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη λίστα της UBS, την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονται για τα μεγάλα ποσά καταθέσεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, στη λίστα βρίσκονται δέκα πολιτικά πρόσωπα, εν ενεργεία και μή, καθώς επίσης πασίγνωστη παρουσιάστρια ενημέρωσης με καταθέσεις 2.500.000 ευρώ, αλλά και πολύ γνωστός επιχειρηματίας με καταθέσεις 200.000.000 ευρώ!

Στη λίστα, υπάρχει και ένα ζευγάρι ανεπάγγελτων που έχει σε λογαριασμούς του 25.000.000 ευρώ.

Όλοι οι παραπάνω προστέθηκαν στη λίστα με γνωστές τηλεπερσόνες, δύο πασίγνωστες κυρίες του έντεχνου τραγουδιού με καταθέσεις αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, δικηγόρους γιατρούς, επιχειρηματίες, γνωστούς στα αθηναϊκά σαλόνια, καθώς επίσης γνωστός ζωγράφος με καταθέσεις 3.000.000 ευρώ, αλλά και ιερέας που βρέθηκε να έχει πάνω από 400.000 ευρώ.

Επισημαίνεται με νόημα ότι όλοι οι παραπάνω θα κληθούν (κάποιοι έχουν ήδη κληθεί) να δικαιολογήσουν τα χρήματα που εντοπίστηκαν. Στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι πρόκειται για μαύρο χρήμα κινδυνεύουν ακόμη και με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom