Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Οικονομικός μετανάστης ο γιος του Γιωργάκη! - Στην Ιορδανία βρήκε δουλειά ο Αντρέας junior


Σε νέους επαγγελματικούς δρόμους ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου, Αντρέας. Μετά την ενασχόληση με το βελονισμό και τις σπουδές Κοινωνιολογίας στη Νορβηγία, ο Ανδρέας Παπανδρέου Junior ξεκίνησε να εργάζεται στη Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στο Αμμάν της Ιορδανίας.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Secret” των Παραπολιτικών, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού εργάζεται πια σε μεγάλη εταιρεία που ασχολείται με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Αυτό το ολοκαίνουργιο εγχείρημα, μάλιστα, του ανοίγει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες, γεγονός που δεν φαίνεται περίεργο στους κοντινούς ανθρώπους του Αντρίκου, μιας και εκείνος αγαπά να πειραματίζεται σε νέα projects.

Σε αυτό πάντως, το βήμα τον βοήθησε και ο πατέρας του που όταν ήταν πρωθυπουργός είχε κάνει μεγάλο αγώνα για την “πράσινη ανάπτυξη”.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, άλλωστε είχε επισκεφτεί πολλές φορές στο παρελθόν την Ιορδανία και γνωρίζει πολύ καλά τις πολιτικές και οικονομικές συνθήκες της χώρας, οπότε μπόρεσε να βοηθήσει τον γιο του σε ό,τι διαδικαστικό χρειαζόταν.

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Αντρέας Παπανδρέου Junior μπορεί να είναι με μια βαλίτσα στο χέρι, έχει όμως πάντα ως βάση του την Αθήνα και το σπίτι που μένει με την αρραβωνιαστικιά του Πωλίνα Πατραμάνη.

Οι δυο τους δεν έχουν αποφασίσει ακόμη τι θα κάνουν με το γάμο τους, αλλά προσπαθούν να είναι μαζί όσο περισσότερο μπορούν. Και παρόλο που επαγγελματικές δραστηριότητες της Πωλίνας δεν της επέτρεψαν να φύγει με τον καλό της για την Ιορδανία, ο Αντρέας είναι αυτός που ταξιδεύει συχνά για Ελλάδα, ώστε να την δει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom