Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εθνικό Θέατρο γιατί κατέβηκε το "έργο" του Σ. Ξηρού! (φωτο & βίντεο)

Επεισόδιο με άντρα που αποδοκίμασε τη συγκέντρωση

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εθνικό Θέατρο επί της Αγίου Κωνσταντίνου πραγματοποιείται αυτή την ώρα, για την απόφαση του Εθνικού να κατεβάσει την παράσταση με αποσπάσματα από κείμενα του Σάββα Ξηρού «Ισορροπία του Nash». Η συγκέντρωση γίνεται μετά από διαδικτυακό κάλεσμα. «Ο φόβος δεν θα νικήσει», γράφει ένα πανό των διαδηλωτών.


Η ηθοποιός και πρώην βουλευτής, Μαρία Κανελλοπούλου βρίσκεται μεταξύ των διαδηλωτών έξω από το Εθνικό Θέατρο που διαμαρτύρονται για την απόφαση του Εθνικού να κατεβάσει την παράσταση με αποσπάσματα από κείμενα του Σάββα Ξηρού «Ισορροπία του Nash».

Πληθαίνει ο κόσμος έξω από το Εθνικό Θέατρο, όπου αυτή την ώρα πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απόφαση του Εθνικού να κατεβάσει την παράσταση με αποσπάσματα από κείμενα του Σάββα Ξηρού «Ισορροπία του Nash».

Επεισόδιο με άντρα που αποδοκίμασε τη συγκέντρωση


Ένα επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από το Εθνικό Θέατρο, όπου αυτή την ώρα πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απόφαση του Εθνικού να κατεβάσει την παράσταση με αποσπάσματα από κείμενα του Σάββα Ξηρού «Ισορροπία του Nash».

Ξαφνικά εμφανίστηκε ένας άντρας ο οποίος καταφέρθηκε κατά των διαδηλωτών, οι οποίοι αντέδρασαν αποδοκιμάζοντάς τον με τη σειρά τους. Ο άντρας αποχώρησε χωρίς να υπάρξει περαιτέρω ένταση.
http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom