Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Σ.Α.Α.Π.Π.: ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ


Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με τις αλλαγές που επιχειρεί να φέρει η σημερινή κυβέρνηση στο ασφαλιστικό ζητώντας από όλους εμάς το 35% του ετήσιου εισοδήματός μας που μαζί με τις φορολογικές επιβαρύνσεις ξεπερνάει το 70% των κερδών μας οδηγεί όλους μας σε μαζικό κλείσιμο των καταστημάτων μας (λουκέτο) και διαλύει άμεσα τον κοινωνικό ιστό της χώρα μας οδηγώντας την κοινωνία και όλους εμάς σε ανεξέλεγκτες πλέον καταστάσεις.

Σε έκτακτο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε χθες (20/1/2016) στα γραφεία της Συντεχνίας μας αποφασίστηκε να κινηθούμε πλέον δυναμικά και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας συμμαχώντας με όλες τις τάξεις και τους κοινωνικούς φορείς που πλήττονται βάναυσα και οδηγούνται και αυτοί μαζί με εμάς στο κλείσιμο και στην ανεργία. (Επαγγελματοβιοτέχνες, αγρότες, κτηνοτρόφους, αλλά και εργάτες και μισθωτούς που βλέπουν πλέον τα εισοδήματά τους να συρρικνώνονται, τις επιχειρήσεις να κλείνουν και τον πέλεκυ της ανεργίας να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια τους).

Για το αμέσως επόμενο διάστημα αποφασίστηκε :

Συμμετοχή στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου 2016
Αυτόνομη κάθοδο του σωματείου μας με προσυγκέντρωση στα γραφεία μας και πορεία προς τη Βουλή των Ελλήνων όπου θα επιδοθεί ψήφισμα. (Είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων μας με τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας, τους εργαζομένους μας, τους φίλους μας, τους συνεργάτες μας και τους προμηθευτές μας).

Αποστολή μέσω email και από την ιστοσελίδα της Συντεχνίας μας εντύπου υλικού που θα φωτοτυπήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας και θα μοιράσετε προς ενημέρωση στην εκλεκτή πελατεία σας.

Αφίσα που θα διανεμηθεί με τον ίδιο τρόπο και θα αναρτηθεί στα μαγαζιά μας τις ημέρες εκείνες καθώς επίσης και στα καταστήματα των γειτόνων σας που θα θελήσουν να την αναρτήσουν.

Συνάδελφοι,
Είναι πλέον μονόδρομος η δυναμική μας απάντηση και η κλιμάκωση του αγώνα έτσι ώστε να σταματήσει αυτή η οικονομική αφαίμαξη που απειλεί εμάς, τις οικογένειές μας και την κοινωνία μας γενικότερα.

Παρακαλούμε όλους εσάς να έρθετε σε επαφή με το Σωματείο μας στο τηλ. 210-3615691 καθώς επίσης και με τον Πρόεδρο κ. Χαρίλαο Μάνο και τον Γεν. Γραμματέα κ. Σαχινίδη στα τηλέφωνα 6953-009339 & 6936-926286 για καλύτερη ενημέρωση και συντονισμό των ενεργειών που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας κλείσει τα μαγαζιά μας.
Μολών λαβέ.

Για το Δ.Σ. της Σ.Α.Α.Π.Π.

Ο Πρόεδρος           Ο Γεν. Γραμματέας

Χαρίλαος Μάνος    Παναγιώτης Σαχινίδης

1 σχόλιο:

VANDAG είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ , ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ . ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΧΑΜΕΝΟΙ , ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ . ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ , ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ .

Read more: Go to TOP and Bottom