Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν:Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις,στρατηγός... ΣΥΡΙΖΑ !


Η ατμόσφαιρα γενικώς μυρίζει μπαρούτι και μετά τα χθεσινοβραδυνά γεγονότα στο Μοναστηράκι η ΕΛ.ΑΣ.,προφανέστατα σε συνεννόηση ή και με εντολή της κυβέρνησης απαγόρευσε τις αυριανές συγκεντρώσεις στην Αθήνα,ουσιαστικά αυτές της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ - Σε ποιους δρόμους απαγορεύονται πορείες και συγκεντρώσεις:
Ανακοινώνεται ότι, με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κατά το χρονικό διάστημα από 06:00 μέχρι και την 24:00 ώρα του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου 2016, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών, που περικλείεται από τις οδούς: Λ. Β. Όλγας (από τη συμβολή της με τη Β. Κωνσταντίνου) – δεξιά Λ. Β. Αμαλίας – αριστερά Φιλελλήνων – Πλατεία Συντάγματος – αριστερά Μητροπόλεως – δεξιά Νίκης – δεξιά Καραγιώργη Σερβίας – αριστερά Σταδίου – δεξιά Βουκουρεστίου – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Κανάρη – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ – δεξιά Μαρασλή – αριστερά Ι.Δ. Πατέρα – δεξιά Γενναδίου – αριστερά Ιασίου – δεξιά Βλαδήμηρου Μπένση – δεξιά Λ. Β. Σοφίας – αριστερά Χατζηγιάννη Μέξη – δεξιά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Βασιλέως Κωνσταντίνου (μέχρι τη συμβολή της με τη Λ. Β. Όλγας).

Αύριο ήταν προγραμαμτισμένη η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια και την επέτειο 20 χρόνων, καθώς και αντιφασιστική συγκέντρωση.

Όπως αναφέρεται στο κάλεσμα, μέσω της ιστοσελίδας indymedia:
"Ακυρώνουμε την φασιστική φιέστα των Ιμίων

Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στις 3 μμ, στην πλατεία Ρηγίλλης

Ενάντια στον εθνικισμό που τροφοδοτεί το μίσος μεταξύ των λαών
Ενάντια στην Ευρώπη φρούριο που ενισχύει την φασιστική απειλή
Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και τους μετανάστες
Κοινός αγώνας με Τούρκους και Κούρδους αγωνιστές

Aντιφασιστική συγκέντρωση, αλλά και περιφρούρηση της πλατείας Βικτωρίας,

Σάββατο 30 Γενάρη στις 18.00, ημέρα που τα φασιστοειδή συσπειρώνονται και εξορμούν σε άτυπες ή τυπικές φιέστες εθνικιστικού παροξυσμού και ρατσιστικού μίσους.

Προ συγκέντρωση 17.30 στη κατάληψη Νοταρά 26."

Η σχετική απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώθηκε επίσημα, σχεδόν ένα 24ωρο μετά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν χτες το βράδυ στο Μοναστηράκι, όπου περίπου 20 Έλληνες αντιφασίστες ήρθαν στα χέρια με 15 Γερμανούς, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ακροδεξιοί και βρίσκονταν στην Αθήνα για να παραστούν στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα 20 χρόνια από τα Ίμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom