Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Εβρεχε γκολ στη Λεωφόρο και... Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 4 - 2 (φωτο & βίντεο)

O γίγαντας Μαντζουράκης ξεκίνησε το ματς με 3 στόπερ και το τελείωσε με 3 φορ!

Στην άδεια (λόγω τιμωρίας) Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε απόψε τον Παναιτωλικό για την 16η αγωνιστική (πρώτη του δεύτερου γύρου) της Super League και τον υπέταξε δύσκολα με 4 - 2.

Οι δύο ομάδες μπορεί να μην προσέφεραν ιδιαίτερο θέαμα,προσέφεραν όμως μπόλικα γκολ στο τηλεοπτικό κοινό αφού οι άμυνές τους θύμιζαν παιδική χαρά!



Ηδη στο 16' είχαν μπει τέσσερα γκολ,από δύο εκατέρωθεν.Πρώτη σκόραρε η ομάδα του Παναιτωλικού,οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς κι ο Μαρκόφσκι ισοφάρισε 2-2!!!

Με το καλησπέρα,στο 2' ο Βιγιαφάνιες αιφνιδίασε τους γηπεδούχους:αφού πήρε την μπάλα από το κέντρο,πέρασε τρεις αντιπάλους του από τα αριστερά,μπήκε στην περιοχή,σούταρε στη δεξιά γωνία του Στιλ και πέτυχε το πρώτο γκολ... 0-1.(δείτε το εδώ)


Στο 6' ο Αμπέντ βρέθηκε μόνος του έξω από την περιοχή και με ωραίο δυνατό σουτ ισοφάρισε 1-1.(δείτε το εδώ)

Στο 8' τεράστια διπλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Αρχικά ο Μύγας και στην συνέχεια ο Πάουλο δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον Στιλ.

Στο 11' ο Κλωναριδης μπήκε μόνος του μέσα στην περιοχή και πάσαρε στον Πέτριτς που απο κοντά δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το γκολ και 2-1.

Στο 16' ο Καπελ με εξαιρετική σέντρα βρίσκει τον Μαρκόβσκι πάνω στην γραμμή και απο κοντά ο επιθετικός του Παναιτωλικού ισοφαρίζει 2-2.

Μετά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να κερδίσει τη μάχη του κέντρου και να ψάχνει ένα τρίτο γκολ.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να οργανώσει καλύτερα την άμυνά του,ενώ όταν του δίνονταν η ευκαιρία έβγαινε με απειλητικές διαθέσεις μπροστά.

Στο 30' σουτ του Πέτριτς από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε αλλά ο Κυριακίδης προέβη σε εντυπωσιακή επέμβαση και... κόρνερ.

Στο 32' μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, με τον Καρέλη να υποδέχεται την μπάλα μόνος του μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του ήταν απελπιστικά άστοχο...

Στο 37' ένα καλό σουτ του Ουάρντα από τα αριστερά, μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ!

Μ' αυτά και μ΄αυτά τελείωσε το ημίχρονο με πλούσιο σκορ 2 - 2...

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.

Τίποτα το ιδιαίτερο στο παιχνίδι,ώσπου....

Στο 51' ο Πράνιτς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Πέτριτς ανενόχλητος στην περιοχή με ένα δυνατό σουτ στην κίνηση ,νίκησε τον Κυριακίδη και σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι γράφοντας το 3-2!!!

Μετά το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κατακόρυφα και άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "σούπα"....

Στο 68' ο Καπέλ θα μπορούσε να ισοφαρίσει,αλλά από πλεονεκτική θέση προτίμησε να σημαδέψει τα... περιστέρια!

Και πάλι στο 71' ο Καπέλ δεν βρήκε τη μπάλα σε ωραία σέντρα του Κέβιν με αποτέλεσμα να χαθεί μία ακόμα ευκαιρία.

Στο 83' ο Βασιλείου έπιασε την κεφαλιά, έπειτα από φάουλ του Κέβιν αλλά η μπάλα πέρασε άουτ...

Και πάλι στο 86' ο Βασιλείου σούταρε από κοντά,αλλά πολύ άστοχα!

Την ευκαιρία του αγώνα έχασε στο 90' ο Βασιλείου,ο οποίος σούταρε από πολύ κοντά αλλά ο Ταυλαρίδης πρόλαβε κι έδιωξε σε κόρνερ...

Ομως ο Παναθηναϊκός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη:Στο 90+2 και 4-2 από τον Αμπέντ,ο οποίος από κοντά νίκησε ξανά τον Κυριακίδη!

Ορκο για καλή εμφάνιση κι ένα θετικό αποτέλεσμα έδωσαν οι παίκτες του Παναιτωλικού πριν την έναρξη του ματς στη Λεωφόρο!

Είναι κρίμα μια τόσο παραγωγική επίθεση,εκτός έδρας μάλιστα,να προδίδεται για πολλοστή φορά από μια απερίγραπτη αμυντική γραμμή.... Τζάμπα χάθηκε τουλάχιστον ένας βαθμός απέναντι σ' αυτόν τον Παναθηναϊκό!


H πλάκα είναι ότι ο γίγαντας Μαντζουράκης κατέβασε τον Παναιτωλικό με τρία σέντερ μπακ,δύο κόφτες κι έναν μόνο επιθετικό, προφανώς για να θωρακίσει την έτσι κι αλλιώς προβληματική φέτος άμυνα του Παναιτωλικού (28 γκολ παθητικό σε 16 ματς)!!!

Στο τελευταίο δεκάλεπτο έβαλε τον Βασιλείου στο παιχνίδι κι έπαιξε με δύο φορ,αλλά δεν του έκατσε.... και στο 87' έκανε την κίνηση ματ βάζοντας τρίτο φορ τον 39χρονο Καμαρά!!!

Ευτυχώς δεν είχε άλλες αλλαγές γιατί... θα έβαζε και τέταρτο...

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Βέμερ, Νάνο, Εσιέν, Αμπέντ, Πράνιτς, Πέτριτς(75' Λαγός), Καρέλης(83' Μπεργκ), Κλωναρίδης(63' Kαλτσάς).

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Κέβιν(87' Καμαρά), Κούσας, Βιγιαφάνες(79' Βασιλείου), Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Μύγας(81' Κουτρομάνος), Ουάρντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom