Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 2 - 1 (βίντεο)


Μεγάλη μεν,δύσκολη δε νίκη και τρεις πολύτιμοι βαθμοί για τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-1!

Ολα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονιο



Ευρισκόμενος σε δυσχερή θέση εξαιτίας της 14ης θέσης του στον πίνακα της βαθμολογίας, ο Παναιτωλικός "καιγόταν" για τους τρεις βαθμούς και τους πήρε, νικώντας 2-1 τον Αστέρα  στο Αγρίνιο.

Οι Αγρινιώτες ήταν πιο αποφασιστικοί και παθιασμένοι από τους Αρκάδες, αξιοποίησαν μία ευκαιρία παραπάνω και βελτίωσαν τη θέση τους στη βαθμολογική κατάταξη. Φυσικά, ακόμα δεν έχουν πετύχει το παραμικρό και θα χρειαστούν και άλλες νίκες, ώστε να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού και να διατηρηθούν στη Superleague.

53' ΓΚΟΛ: Ο Ρουσκουγέδα κάνει το 1-0 για τον Παναιτωλικό.Τρομερή μπαλιά "τρύπα" του Βιγιαφάνιες, που βγάζει τον Ρουσκουγέδα τετ-α-τετ με τον Μπαντή. Εκείνος τον στέλνει στην άλλη γωνία και ανοίγει το σκορ!

63' ΓΚΟΛ: Ο Γιάννου από κοντά ισοφαρίζει σε 1-1.Ο Φούντας γύρισε στον Φερνάντες, εκείνος έκανε το σουτ με τον Κυριακίδη να κάνει κακή απόκρουση! Ο Γιάννου που ακολουθούσε τη φάση πετάχτηκε κι από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

72' ΓΚΟΛ: Ο Τάσος Παπάζογλου με κεφαλιά κάνει το 2-1 για τον Παναιτωλικό.Από το γέμισμα του Κέβιν, ο Παπάζογλου κέρδισε τους πάντες στον αέρα και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

87' Απίστευτη φάση για τον Αστέρα Τρίπολης! Τραγικό λάθος του Κυριακίδη αρχικά, ο Παπαδόπουλος στο πρώτο σουτ δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Το ίδιο συνέβη και με τον Γιάννου και στη συνέχεια ο Μάκος έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Δέκα κίτρινες κάρτες έδειξε ο διαιτητής Λαμπρόπουλος: Γιάννου 31', Ιγκλέσιας 36', Γκοϊάν 36', Ρουσκουγιέδα 70', Βιαγιαφάνες 74', Κουρμπέλης 75', Γιαννούλης 85', Παπάζογλου 85', Λανθαρότε 94', Ουάρντα 95'

Παναιτωλικός:(Μαντζουράκης) Κυριακίδης, Μάρτιν, Κούσας, Ρουσκουγιέδα(72 Κάπελ), Βιγιαφάνες(79'Βασιλούδης), Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο(89' Κουτρομάνος), Μύγας, Ουάρντα.

Αστέρας Τρίπολης:(Βεργέτης) Μπαντής, Λανθαρότε, Φερνάντες(68' Παπαδόπουλος), Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Φούντας(76' Τσοκάνης), Λούι, Γκοϊάν, Χαμντανί, Ιγκλέσιας(67' Κουρμπέλης), Γιάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom