Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Παλικαρίσια ισοπαλία 0 - 0 του Παναιτωλικού στην Κομοτηνή (φωτο)

Για 50 λεπτά έπαιζε με 10 παίκτες...

Στο σχεδόν άδειο γήπεδο της Κομοτηνής αναμετρήθηκαν σήμερα το απόγευμα ο Πανθρακικός με τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Και οι δύο ομάδες είχαν άμεση ανάγκη των βαθμών καθώς βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και κυρίως οι γηπεδούχοι.Το τελικό 0-0 θεωρείται δίκαιο αφού η όποια υπεροχή του Πανθρακικού ήταν φλύαρη,ενώ ο Παναιτωλικός είχε και... Κυριακίδη!


Τίποτα το ιδιαίτερο από πλευράς ποιότητας και θεάματος στο παιχνίδι,με τους ποδοσφαιριστές να παλεύουν μεν στο χώρο του κέντρου αλλά να μην μπορούν.... να δημιουργήσουν φάσεις στις αντίπαλες εστίες.

Η πιο ενδιαφέρουσα φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν η... αποβολή του Κουτρομάνου με δεύτερη κίτρινη στο 40' και ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες....

Τέλος ημιχρόνου με ελαφρά υπεροχή στην κατοχή της μπάλας από τον Πανθρακικό 54%-46%,καμία τελική για τον Παναιτωλικό έναντι 5 του Πανθρακικού εκ των οποίων οι 4 στα... περιστέρια!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την αριθμητική υπεροχή του Πανθρακικού και χωρίς αλλαγές,απλά ο Ρουσκουσέδα γύρισε αριστερό μπακ στη θέση του αποβληθέντα Κουτρομάνου.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό στο 50',αλλά ο Ιγκορ δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Κυριακίδη που έδιωξε με τα πόδια.

Διπλή σωτήρια απόκρουση του Δημήτρη Κυριακίδη στο 54' σε σουτ των  Ντιγκινί και Ιγκορ κράτησε το 0-0!


Οσο τα λεπτά κυλούν ο Πανθρακικός εκμεταλλευόμενος την αριθμητική του υπεροχή πιέζει ασφυκτικά τον Παναιτωλικό,ο οποίος αμύνεται σθεναρά με πρώτο και καλύτερο τον Κυριακίδη,ενώ ψάχνει και τυχόν αντεπιθέσεις....

Μετά το 60' όμως με το 0-0 να παραμένει ο Παναιτωλικός άρχισε να καλοβλέπει μέχρι και το διπλό στην Κομοτηνή!Οργανώθηκε στο κέντρο,άλλαζε ψύχραιμα τη μπάλα και πλησίαζε όλο και περισσότερο την περιοχή του Πανθρακικού.

Στο 70’ άλλη μια καλή ευκαιρία για τον Πανθρακικό,όταν ο Μεχία από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη.

Ο Παναθρακικός θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς και επιμένει,αλλά κατά τη γνώμη μας ανορθόδοξα... παιδεύει πολύ τη μπάλα στο χώρο του κέντρου κι έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού χωρίς να μπορεί να βγάλει μια μπαλιά στην πλάτη των αμυντικών,ενώ οι σέντρες του είναι απελπιστικά άστοχες.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο όλος Πανθρακικός μετακόμισε στην περιοχή του Παναιτωλικού,όπου στην κυριολεξία έπεσαν κορμιά με μόνο κέρδος κάποια κόρνερ!

Και στα 4 λεπτά των καθυστερήσεων το ίδιο σκηνικό,με μια καταπληκτική επέμβαση του Κυριακίδη στο 93' και... 0-0 τελικό.

Μ' αυτά και μ' αυτά φτάσαμε στη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό να παίρνει άνετα την ισοπαλία και τους γηπεδούχους να βυθίζονται ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία....





Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Λαδάκης(77' Μάρτινς), Μεχία, Μπαϊκαρά, Χασομέρης(65' Βάλτερ), Ντιγκινί, Ίγκορ.

Παναιτωλικός(Γιάννης Μαντζουράκης) Κυριακίδης, Κούσας, Μάκος, Κουτρουμάνος, Μύγας, Παπάζογλου, Μάρκους Πάουλο, Ρουσκουσέδα, Ουάρντα(89' Χαντάκιας), Βιγιαφάνιες(80' Βασιλείου), Μαρκόβσκι(72' Κάπελ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom