Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Νίκη ανάσα για τον Παναιτωλικό 2-0 τον Ηρακλή (φωτο & βίντεο)


Στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου ο Παναιτωλικός μετά από ικανοποιητική εμφάνιση πέτυχε σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη κερδίζοντας στο Αγρίνιο τον Ηρακλή με 2-0.

Νωθρό στην αρχή το παιχνίδι,σιγά σιγά έγινε ενδιαφέρον και στο
δεύτερο μέρος απέκτησε ξεχωριστή ομορφιά με τους παίκτες του Παναιτωλικού να ζωγραφίζουν στον αγωνιστικό χώρο και να χάνουν σωρεία ευκαιριών.

Ο Παναιτωλικός στο πρώτο εικοσάλεπτο είχε την κατοχή της μπάλας,αλλά δεν μπορούσε να μπει στην αντίπαλη περιοχή,ενώ ο Ηρακλής περίμενε την αντεπίθεση.

Στην συνέχεια ανέβηκε αισθητά η ομάδα του Αγρινίου και δημιούργησε πολλές φάσεις στην εστία του Ηρακλή.

Στο 37' μετά από κεφαλιά του Ουάρντα, ο Ζιαμπάρης έδιωξε με το χέρι πάνω στη γραμμή, πέναλτι και αποβολή του παίκτη του Ηρακλή!

Στη φάση αυτή χτύπησε και ο Καρασαλίδης του Ηρακλή,ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Στάμου στο 41'.

Στο 40' ο Ουάρντα εκτέλεσε το πέναλτι και νίκησε τον Χουάντερσον ανοίγοντας το σκορ για τον Παναιτωλικό,ενώ το πανηγύρισε κλαίγοντας...(δείτε το εδώ)

Από το σημείο αυτό και πέρα ο Παναιτωλικός έπαιζε με έναν παίκτη παραπάνω!

Λήξη πρώτου μέρους και... Παναιτωλικός - Ηρακλής 1-0

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και μ' ένα ακόμα γκολ για τον Παναιτωλικό.

Στο 48' μετά από τρομερή κάθετη πάσα του Βιγιαφάνιες στον Ουάρντα,με τον Αιγύπτιο να πασάρει αμέσως στον Μαρκόβσκι και σε κενό τέρμα να βάζει το γκολ γράφοντας νωρίς το 2-0...(δείτε το εδώ)

Απ' αυτό το σημείο και μετά το παιχνίδι μετατράπηκε σ' έναν επιθετικό μονόλογο του Παναιτωλικού,αφού το δεύτερο γκολ φάνηκε να επηρέασε αρνητικά τους παίκτες του Ηρακλή.

Στο 50' μοναδική ευκαιρία με τον Μαρκόφσκι, που ξεφεύγει από τον Ιντζόγλου, σουτάρει, αλλά στέλνει τη μπάλα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χουάντερσον.

Στο 56' Ο Βιγιαφάνες κινείται έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ηρακλή, μπαίνει μέσα, καθώς έχει απέναντί του δύο αμυνόμενους έδωσε στον Πάουλο, που θα κάνει κίνηση από τον άξονα στα αριστερά και θα σουτάρει στην κλειστή γωνία του Χουάντερσον, για να πάρει κόρνερ...

Στο 58' Μύγας και Πάουλο προσπαθούν να παίξουν το ένα -δύο μέσα στην περιοχή του Ηρακλή,πρόλαβε όμως ο Χουάντερσον και μπλόκαρε..

Στο 63' Ο Βιγιαφάνιες μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, πέρασε τον αντίπαλο του αλλά το τελικό σουτ πέρασε αουτ.

Στο 64’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό:Ο Ουάρντα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά στο τελικό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χουάρντερσον.

Στο 67' ο Μύγας σεντράρει χαμηλά από δεξιά, η μπάλα κοντράρει στο πόδι του Μπαρτολίνι και η άμυνα του Ηρακλή προλαβαίνει πριν τον Ουάρντα για να διώξει μακριά.

Στο 70' αντεπίθεση του Ηρακλή δεν καρποφόρησε...Ο Μπουλούτ βρίσκει τον Βέλιο με συρτή μπαλιά, αυτός πλασσάρει, αλλά η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ από το δεξί δοκάρι του Κυριακίδη!

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να ελέγχει τον αγώνα και να δημιουργεί ευκαιρίες,εν αντιθέσει με τον Ηρακλή που απείλησε μόνο μία φορά με τον Βέλλιο...

Σημαντική νίκη για τον Παναιτωλικό,4η φέτος,η οποία συνοδεύτηκε από ικανοποιητική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κέβιν, Κούσας, Ρουσκουσέδα(81' Καμαρά), Βιγιαφάνιες, Παπάζογλου(82' Κουτρομάνος), Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Μύγας, Ουάρντα(92' Κωνσταντινόπουλος).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Καρασαλίδης(41' Στάμου), Ιντζόγλου, Περόνε(79' Λουκίνας), Πασάς(60' Πουρτουλίδης), Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Σοάρες, Ζιαμπάρης, Βέλλιος, Μπουλούτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom