Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΑΕΚ - Παναιτωλικός 2 - 0 με ήρωα τον Κυριακίδη (φωτο & βίντεο)


Στο σχεδόν άδειο ΟΑΚΑ(περίπου 7.000 θεατές) η ΑΕΚ υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό το μεσημέρι στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Εγινε ένα μέτριο παιχνίδι στο οποίο η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει 2-0 τον Παναιτωλικό,του οποίου και σήμερα η άμυνα παράπαιε.


Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κι έδειξε ότι θέλει πάσι θυσία τη νίκη,από την άλλη ο Παναιτωλικός κλείστηκε νωρίς στα μετόπισθεν κι έδωσε όλο το γήπεδο στην Ενωση.

Στο 15' Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Γιόχανσον έβγαλε στον Αραβίδη, που από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή πλάσαρε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κυριακίδη.

Στο 33' η πρώτη τελική για τον Παναιτωλικό. Ωραία κίνηση του Βιγιαφάνιες, βρήκε τον Πάουλο στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 44' ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ: Ο Μάνταλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γιόχανσον με κεφαλιά έκανε το 1-0 (δείτε το εδώ)


Χωρίς αλλαγές μπήκαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο,με τον Παναιτωλικό να θέλει αλλά να μην μπορεί,ενώ η ΑΕΚ  έψαχνε ένα δεύτερο γκολ για να τελειώσει το ματς.

Στο 75' το 2-0 για την ΑΕΚ: Ο Τζεμπούρ λίγο αφού μπήκε αλλαγή, έβγαλε παράλληλη σέντρα από τα αριστερά και ο Πλατέλλας με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη!(δείτε το εδώ)

Από κει και πέρα ο Παναιτωλικός εξαφανίστηκε κι έμεινε ο Κυριακίδης μόνος του να αντιμετωπίσει ολόκληρη την ΑΕΚ και τα κατάφερε πολύ καλά,αφού απέκρουσε και πέναλτι κρατώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Στο 78' βγήκε τετ α τετ ο Μάνταλος και απέκρουσε ο Κυριακίδης.

Στο 87' ο Μάρκος Πάουλο απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 89' κεφαλιά του Τζεμπούρ και σωτήρια επέμβαση του Κυριακίδη!

Στο 93' την εκτέλεση πέναλτι του Μάνταλου απέκρουσε ο Κυριακίδης!

Εξαφανισμένος και ο κύριος Ματζουράκης,ο οποίος στο πρώτο 15λεπτο έκανε συνεχώς υποδείξεις και από την ώρα που η ομάδα οπισθοχώρησε χάθηκε κι αυτός!!!


*Ενα πανό στο πέταλο έγραφε: "Η κάρτα είναι για τους οπαδούς κόκκινη γραμμή, δεν θα μας κόψεις το γήπεδο Κοντονή"

*Ο Ουάρντα έφυγε υποβασταζόμενος από το γήπεδο και ζητούσε οξυγόνο

*Οι οργανωμένοι της ΑΕΚ μπήκαν στο γήπεδο έπειτα από το καθιερωμένο τέταρτο διαμαρτυρίας

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Άρθο(λ.τ. 85' Λαμπρόπουλος), Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γκάλο, Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος, Μπουονανότε(61' Πλατέλλας), Αραβίδης(69' Τζιμπούρ), Μπαρμπόσα

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας(80' Ζαρκάδας), Κούσας, Μάκος, Μάρτιν, Παπάζογλου, Πάουλο, Ουαρντά(λ.τ. 68' Κουτρουμάνος) , Βιγιαφάνες, Κάπελ(57' Ρουσκουσέδα), Μαρκόφσκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom