Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Θρήνος σε Λάρισα και Σχοινούσα! - Ενας 3χρονος και μία 10χρονη έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή


Οσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος λένε κι αυτό συνέβη σε Λάρισα και Σχοινούσα,όπου δύο μικρά παιδιά έφυγαν ξαφνικά κι αναίτια από τη ζωή.Ο τρίχρονος έπαιζε σε λιμνούλα με πάπιες και πνίγηκε,ενώ η δεκάχρονη έπαθε ηλεκτροπληξία στο μπάνιο του σπιτιού της.

Λάρισα:3χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του σε λιμνούλα χώρου αναψυχής

Το τραγικό συμβάν έγινε το απόγευμα στον χώρο αναψυχής που λειτουργεί στο Κυψελοχώρι Λάρισας.

Το παιδί είχε πάει μαζί με τους γονείς του στο ιδιωτικό αγρόκτημα και έπαιζε μαζί με άλλα παιδάκια, ενώ εκείνη την ώρα ο χώρος είχε αρκετούς επισκέπτες..

Κάποια στιγμή χωρίς να γίνει αντιληπτό από τους γονείς, αλλά ούτε και τα άλλα παιδιά απομακρύνθηκε.

Όταν μετά από λίγη ώρα το αναζήτησαν οι γονείς το βρήκαν πεσμένο μέσα σε μια λιμνούλα με πάπιες που υπήρχε μέσα στο αγρόκτημα.

Το παιδί βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο νερό και αμέσως διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Εκεί οι γιατροί έδωσαν μεγάλη μάχη για να το επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Κανείς δεν ξέρει πως ακριβώς έγινε το κακό. Η αστυνομία συνέλαβε τον 59χρονο ιδιοκτήτη και διενεργει προανάκριση για το τραγικό περιστατικό.
http://www.lamiareport.gr

Σχοινούσα: Θάνατος στο μπάνιο για 10χρονη μαθήτρια 

Η 10χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades Voice, λίγο πριν πάει για ύπνο μπήκε στην τουαλέτα.

Η ώρα περνούσε και ενώ η μικρή καθυστερούσε να βγει οι γονείς της διερωτήθηκαν όπως ήταν φυσικό και αφού δεν πήραν απάντηση όταν την φώναξαν έσπευσαν στο μπάνιο.

Το 10χρονο αγγελούδι τους βρισκόταν αναίσθητο! Το σοκ που υπέστησαν απερίγραπτο. Αμέσως, συνειδητοποιώντας ότι το παιδί τους δεν ανταποκρνόταν μετέφεραν τη μικρή στο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού.

Η γιατρός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατέβαλε συνεχείς επίμονες προσπάθειες για να επανέλθει στη ζωή η δεκάχρονη, όμως δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά της.

Η μικρή είχε μελανά σημεία στο σωματάκι της και όπως ενημερώθηκε σχετικά και το Νοσοκομείο- Κέντρο - Υγείας Νάξου υπέστη στο μπάνιο ηλεκτροπληξία, άγνωστο μέχρι στιγμής πώς ακριβώς.

Στη Σχοινούσα έφτασε κλιμάκιο αστυνομικών, ενώ λίγο πριν τις 3 το απόγευμα του Σαββάτου η σορός της μικρής, συνοδεία των γονέων της, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για νεκροψία.

Η δεκάχρονη ήταν ένα πανέξυπνο παιδί, όπως πληροφορούμαστε, και καλή μαθήτρια.

Η τοπική κοινωνία από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας, συμπαραστεκόμενη στην τραγωδία που τους βρήκε.

cycladesvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom