Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Τρία τα νέα γραφεία της Ζωής Κωνσταντοπούλου,ανάμεσά τους το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα!


Λύθηκε το «μυστήριο» προς τι η σπουδή της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, να κάνει έξωση με επείγουσα εντολή εκκένωσης όσους βουλευτές περιφέρειας δεν δικαιούνται βουλευτικά γραφεία, είτε γιατί δεν εκλέχθηκαν ή έλαβαν κυβερνητικές καρέκλες, από τον 7ο όροφο του κτηρίου της οδού Μητροπόλεως.

Ο λόγος ήταν η δική της στέγαση που δικαιούται ως πρώην Πρόεδρος της Βουλής. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σύμφωνα με πληροφορίες θα καταλάβει τους χώρους τριών γραφείων(702, 703 και 705). Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ανακαίνισης και οι πρώτες μεταφορές των εγγράφων της.

Το ενδιαφέρον, πάντως είναι, ότι ενδιάμεσα στα νέα γραφεία της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου βρίσκεται το 704 που είναι αυτό που κατέχει, παρατύπως ομολογουμένως, ο Αλέξης Τσίπρας και ο γενικός γραμματέας της Βουλής Γιώργος Θαλάσσης είχε ζητήσει την προηγούμενη εβδομάδα να εκκενωθεί και να παραδοθεί. Κάτι που δεν έχει καταστεί όμως δυνατόν.

Έτσι, καθώς επείγει η μεταφορά της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου από το γραφείο της Προέδρου, το οποίο θα παραδώσει μετά την εκλογή του στον νέο Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση, αποφάσισε να «βολέψει» τις ανάγκες της σε τρία μη συνεχόμενα γραφεία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom