Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Οχι μόνο βγήκε σε "παράθυρο" η κυρία Σία,αλλά εκνευρίστηκε κιόλας... (βίντεο)

Δεν πα να τους είπε ο Τσίπρας να στρωθούν στη δουλειά,η κυρία βγήκε στο Mega για να πει ότι παραποιήθηκαν όσα δήλωσε!!!! Ελα όμως που είναι ηχογραφημένα

«Δεν καταλαβαίνω όλη αυτή την αναστάτωση. Διαμαρτυρία ακροατή ήταν για τον τρόπο απαλλαγής», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, σχετικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε χθεσινής της δήλωση για τον τρόπο απαλλαγής των μαθητών από το μάθημα των θρησκευτικών.

Η κα. Αναγνωστοπούλου,φανερά εκνευρισμένη, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα mega», δήλωσε: «Ότι είναι να κάνουμε θα το κάνουμε. Αυτή τη στιγμή το υπουργείο έχει προβλήματα, για τα οποία ο υπουργός τρέχει και δε φτάνει, τα κενά, και αυτό ήταν όλη μας η προσπάθεια και η αγωνία».

Δυστυχώς όμως η ίδια είναι που "ξέθαψε" το θέμα της απαλλαγής από το μάθημα των θρησκευτικών.... Για ποιο λόγο το έκανε αυτή το ξέρει

Να σημειωθεί ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος είχε απαντήσει με καυστικό τρόπο στις δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας, Σίας Αναγνωστοπούλου που αφορούσαν σε απλοποίηση της διαδικασίας απαλλαγής από τη διδασκαλία των θρησκευτικών στα σχολεία.

Ο κ. Ιερώνυμος αμφισβήτησε ότι η κ. Αναγνωστοπούλου έχει τέτοια αρμοδιότητα και σημείωσε ότι αρμόδιο είναι το Σύνταγμα.



Διαβάστε σχετικά:
Ξέσπασε "Ιερός πόλεμος" για τα Θρησκευτικά! - Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Σία, σοβαρέψου - Να μην ακούμε ανοησίες! (βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom