Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Καταιγίδα η Καλλονή έπνιξε 5-1 τον Παναιτωλικό (φωτο & βίντεο)

Μόνο τα χρώματα στις φανέλες θύμιζαν Παναιτωλικό

Στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Super League η ΑΕΛ Καλλονής συνέτριψε τον Παναιτωλικό με 5-1 στη Μυτιλήνη.

Ενας αγνώριστος Παναιτωλικός που παράπαιε σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και η άμυνά του έμπαζε από παντού υποχρεώθηκε σε μια ταπεινωτική ήττα από μια ομάδα που μέχρι σήμερα είχε μόλις δύο βαθμούς κι ένα γκολ στο ενεργητικό της,ενώ είχε δεχτεί έξι σε τέσσερις αγώνες.

Μόλις στο 10' άρχισε ο χορός των γκολ

Πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Στεφανάκο να διώχνει το πρώτο σουτ του Μανούσου και τον Ελλακόπουλο να σκοράρει σε κενή εστία μετά από δεύτερη ασταθή απόκρουση του Στεφανάκου... κι 1-0 (δείτε το εδώ)

Κι ενώ ο Παναιτωλικός ήταν ανύπαρκτος....

Στο 22' κι άλλο γκολ για την Καλλονή. Λάθος του Μάκου, που δίνει την μπάλα προς τα πίσω και ο Γεωργίου εκμεταλλεύεται την κακή πάσα και πλασάρει για το 2-0(δείτε το εδώ).

Ξανά γκολ για την Καλλονή με εξαιρετικό πλασέ του Γεωργίου στο 27... 3-0(δείτε το εδώ)!

Στο 34' τέταρτο γκολ για την Καλλονή... ο Αντέτζο με κεφαλιά μετά από φάουλ ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Στη συνέχεια φάνηκε να ξυπνάει ο Παναιτωλικός,όμως και πάλι στο 40' η Καλλονή με τον Γεωργίου βρέθηκε πολύ κοντά σ' ένα πέμπτο γκολ.


Με το βαρύ 4-0 στην πλάτη μπήκε ο Παναιτωλικός στο δεύτερο μέρος ελπίζοντας να καταφέρει να μειώσει τη διαφορά,όμως οι νησιώτες είχαν άλλα σχέδια...

Στο 62' σε μια αντεπίθεση για τους γηπεδούχους και 5-0 με φοβερό σου του Μανούσου στην γωνία του Στεφανάκου.

Από κει και πέρα μάλλον και οι γηπεδούχοι έσβησαν τις μηχανές,αν κι είχαν κι άλλες καλές φάσεις για να πετύχουν γκολ...

Ετσι στο 83' ο Πάουλο με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό "παραθυράκι" του Χογκ και πέτυχε το γκολ της τιμής για τον Παναιτωλικό μειώνοντας σε 5-1.


Πρώτη θριαμβευτική νίκη της ΑΕΛ Καλλονής στο φετινό πρωτάθλημα και μια ταπεινωτική ήττα στην ιστορία του Παναιτωλικού.

ΑΕΛ Καλλονής(Θαλής Θεοδωρίδης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ούκα, Καλτσάς, Κεϊτά, Κρολ, Τσαμπούρης(69 Μπουρούς), Γεωργίου(61' Μπαργκάν), Ελλακόπουλος (32' Κλαντρούμπσκι) και Μανούσος.

Παναιτωλικός(Λιονέλ Πόντες): Στεφανάκος, Κέβιν, Κούσας, Παπάζογλου, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάκος(30' Ρομέρο), Ντάνι Μπεχαράνο, Βιγιαφάνιες(65' Ουάρντα), Κάπελ και Μαρκόφσκι(54' Βασιλείου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom